• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zmiany na forum, propozycje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Zmiany na forum, propozycje

• Zmiany na forum, propozycje
  • Re: Zmiany na forum, propozycje

marvellous > 28-02-2012, 0:15

ja sie zgadzam, bo forum faktycznie czasami zasmieca sie przez rozne sprawy zakladane w nie tym watku itp

a szkoda bo to faktcyznie skarbnica wiedzy

adziszkowa > 28-02-2012, 13:13

Widze, ze nie jestem sama. Probowalam kotaktowac sie z adminem rok temu. Z tego co mozemy robic bez zadnych uprawnien to same nie rozwijac watkow, ktore sie powielaja. Na watku USA zrobilam taki mini poradnik dla tych, ktorzy zaczynaja przygode z forum i maja podstawowe pytania, ale z racji tego, ze to tylko zwykly watek spychany jest ciagle na dol i malo kto do niego dochodzi. Niestety na informatyce sie nie znam, ale z checia przechwycilabym to forum. Pozdrawiam Was serdecznie I o ile to mozliwe prosze admina o kontakt.

P.S a moze ktos ma dane admina i znalezc go gdzies na fb? Moze nie zaglada na maila, na ktorego wysylane sa nasze zapytania?

Sake > 28-02-2012, 21:49

http://forumaupair.pl/viewtopic.php?f=4&t=5647

Próby były już rok temu. Admin skontaktował się z rosario albo z Nathalie i kazał przekazać plan zmian. Plan zmian został przekazany i od tamtego czasu nic.

Wiadomość z września 2011:

Cytat:Czesc,

Przepraszam za zwloke, oczywiscie moderujemy forum - tzn. wy

Prosze podeslij liste na <a href="mailto:bartek@aupairpoland.com.pl">bartek@aupairpoland.com.pl</a>

Ogolnie jeszcze narodzil sie pomysl - po naszej stronie - jezeli wam wszystko pojdzie dobrze, za pomoca pewnego pomyslu pozyskamy pieniadze (co prawda nie duze) ale wystarcza na wprowadzenie nowego forum - zmiana silniku - a za tym sie wiaze nawet mozliwosc prowadzenia bloga w ramach funkcjonowania forum (nie bedzie 1000 watkow o histori - bo tak bylo i byl balagan i bardziej forum wplywalo na konktakt personalny niz porady, informacje do konkretnych sytulacji).

(...)

Wsumie to sa 2 najwazniejsze funkcje, ktore chcemy wprowadzic najdalej po wakacjach.

Nowa hierarcie jezeli bedzie ok. oraz podeslij jeszcze raz nicki na forum mianuje was moderatorkami - ogolnie wiecie jak sie moderuje forum oparte o phpbb3?

Jeszcze raz przepraszam za zwloke, ale to byl pelen miesiac ciezkiej pracy...

BB

Weteran > 29-02-2012, 11:07

Dziekuje za napietnowanie mojej osoby

Na PW zawsze odpowiadam czasami po 2-3 tygodniach ale opowiedz jest... dobra czytam zaleglosci i mozecie mnie cisnac dalej

balbina > 29-02-2012, 11:21

Berdys

może mianujesz kogoś administratorem/moderatorem,hm?

Weteran > 29-02-2012, 11:23

Byly proby mianowania 3 dziewczyn ktore mialy zawiazac wspolprace i dzialac niczym 3 muszkieterowie, jednak to tez ucichlo na dzien dzisijeszy wporwadze znowu rekrutacje i zobaczymy co z tego wyjdzie pod koniec tygdonia zjawie sie znowu na forum i zobacze co slychac.

Zatem jezeli masz/macie jakies propozycje wszystko zamieszczajcie w jednym watku a przejrze to i napewno cos zmienimy w przeciagu nablizszego miesiaca.

Przepraszam ze jestem taki nie refolmowalny ale kazdy musi za czyms gonic innym w zyciu.

Weteran > 29-02-2012, 11:54

WSZYSTKIE osoby chetne i zwarte do roli bycia modernatorka/modernatorem prosze sie zglaszac w tym watku a dalej zobaczymy

Byle nie skonczylo to sie jak zawsze

adziszkowa > 29-02-2012, 13:22

Uff widze, ze kontakt zadzialal milo widziec tutaj admina Ja z checia zrobilabym porzadek w dzialach takze jezeli nikt nie ma nic przeciwko zglaszam swoja kandydature na moderatora. Pozdrawiam

KajaWroc > 29-02-2012, 13:33

jak cos to ja tez bym byla chetna

angelaa > 29-02-2012, 13:43

No i już jakieś konkrety ja czasu nie mam, ale za to propozycję, aby każdy moderator miał swój dział, którym by się zajmował, żeby później nie było problemów, że coś czy ktoś

a inne propozycje, które dziewczyny dały w maju też są super

no i również skladam swą kandydaturę
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia