-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
Emm > 17-03-2005, 1:05
kalarepka, a z czego pisalas prace?Jaki temat mialas?Pati i mlody,tez sie pochwalcie
ja moge sie pochwalic swoim: "prawnik jako negocjator". -
Pati > 17-03-2005, 1:07
No okiw sumie jeszcze status absolwenta mam, bo obrona byla 21 lipca tak w ogole to 2 takie koszmary przezylam :lol:
hmmm, na mgr bylo calkiem lajtowo, poza tym ze sie dziekan starsznie czepial kazdego slowa mojego prawie, przy czym nie sluchal co mowie, juz nie wspominajac ze na temacie sie nie znal :lol: az promotor robil dziwne miny zza niego i wlazil mu w slowa zeby mi juz dal spokoj
w ogole do licencjata to starsznie powznie podeszlam, pislaam chyba z rok, no ale romotor wymagal pracy po kawalku, nawet ze zlamana reka pislamale mialam trche badan.
Mgr.....juz jakos zlalam z deczka, zabralam sie dopeiro jak wszystko pozdawalam, czyli zaczelam w marcu a koncem maja mialam gotowa, z tym ze na swita wileknoacne mi pan promotor zrobil prezent i cale 1,5 rozdzialu moglam pieprznac w kosz i w ogole caly plan wyobracal do gory nogami...grrr
ale....wcale to wszytsko nie bylo takie straszne
a jak tak czytam mezusiu Twoje zwierzenia to naprawde jestem mile zaskoczona :lol: i wcale sie nie podlizuje, tylko pisze co mysle -
Kalarepka > 17-03-2005, 1:08
"Ksztaltowanie poczucia piekna dzieci z zaburzeniami emocjonalnymi" 8) -
Emm > 17-03-2005, 1:12
Ooooo, no taaaak, ciekawy temat.Jeszcze niech Oliwka przypomni nam swoj, haha. I India niech zapoda swoj.Dawaj India, Ty to masz stara wyczesany ten temat.
ja sie moge z moim schowac chyba, bo przy waszych to w moim mozna sie po temacie skapowac o co bedzie w pracy biegac -
Pati > 17-03-2005, 1:13
licencjat - zrodla finansowania inwestycji komunanych w mojej gminie
mgr - kierunki proponowanych zmian i reform polskiego systemu podatkoweg
niom :lol: ekonomistka zarzadzajaca finansami ze mnie...tylko po co to...zeby dzieciom tylki wycierac, czasem watpie -
Kalarepka > 17-03-2005, 1:15
Obrone mialam w czerwcu, a najbardziej wspominam... ciasto :lol:
Grupy sie nie zgadaly :lol:
Nasz recenzent w koncu sie wkurzyl, gdy kolejne porcje slodkosci dojechaly wraz z broniacymi sie... Czego tam nie bylo... serniki, ciastka kruche, szarlotki, mamma mia!
Zapytal, czy to studia pedagogiki czy technikum cukiernicze :lol: :lol: :lol:
Moja obrona byla bardzo slodka 8) -
Mlody > 17-03-2005, 1:16
„Zarzadzanie i ocena polskiej oswiaty po reformie edukacyjnej†to był 2002 r wiec bardzo swiezy temat ;-) -
Gość > 17-03-2005, 1:20
witam drogie Panie...........
czy aby na pewno chcecie uslyszec moj temat pracy?? :roll:
no to sie skupcie 8)
zarzadzanie wiedza zorientowane na ograniczenie ryzyka srodowiskowego na przykladzie UM w jeleniej g -
Emm > 17-03-2005, 1:22
India, koooocham ten twoj temat.Niesamowity jest
A w ogole , czy mamy na forum tegorocznych maturzystow?W koncu tez sa rocznikowo absolwentami.To znaczy, stana sie -
Mlody > 17-03-2005, 1:28
India - halo - przepraszam... ;-)
Jesli chodzi o tematy to tego bym nie wzial :-( nie lubie ograniczen :-( Ja na szeroka skale lece - wiecej do wykazania sie. Jesli macie linki gdzie wasze prace sa publikowane to czekam chetnie poczytam :-)
Emm chyba przejmuje Ci temat ;-) wybacz ale co z edukacja powiazane mnie wciaga do granic... a nawt poza...
Kalarepka swietny temat - masz jakies publikacje, albo prace w kompie?? Zagladnal bym chetnie :-)