• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 17-03-2005, 1:05

kalarepka, a z czego pisalas prace?Jaki temat mialas?Pati i mlody,tez sie pochwalcie

ja moge sie pochwalic swoim: "prawnik jako negocjator".

Pati > 17-03-2005, 1:07

No oki w sumie jeszcze status absolwenta mam, bo obrona byla 21 lipca tak w ogole to 2 takie koszmary przezylam :lol:

hmmm, na mgr bylo calkiem lajtowo, poza tym ze sie dziekan starsznie czepial kazdego slowa mojego prawie, przy czym nie sluchal co mowie, juz nie wspominajac ze na temacie sie nie znal :lol: az promotor robil dziwne miny zza niego i wlazil mu w slowa zeby mi juz dal spokoj

w ogole do licencjata to starsznie powznie podeszlam, pislaam chyba z rok, no ale romotor wymagal pracy po kawalku, nawet ze zlamana reka pislam ale mialam trche badan.

Mgr.....juz jakos zlalam z deczka, zabralam sie dopeiro jak wszystko pozdawalam, czyli zaczelam w marcu a koncem maja mialam gotowa, z tym ze na swita wileknoacne mi pan promotor zrobil prezent i cale 1,5 rozdzialu moglam pieprznac w kosz i w ogole caly plan wyobracal do gory nogami...grrr

ale....wcale to wszytsko nie bylo takie straszne

a jak tak czytam mezusiu Twoje zwierzenia to naprawde jestem mile zaskoczona :lol: i wcale sie nie podlizuje, tylko pisze co mysle

Kalarepka > 17-03-2005, 1:08

"Ksztaltowanie poczucia piekna dzieci z zaburzeniami emocjonalnymi" 8)

Emm > 17-03-2005, 1:12

Ooooo, no taaaak, ciekawy temat.Jeszcze niech Oliwka przypomni nam swoj, haha. I India niech zapoda swoj.Dawaj India, Ty to masz stara wyczesany ten temat.

ja sie moge z moim schowac chyba, bo przy waszych to w moim mozna sie po temacie skapowac o co bedzie w pracy biegac

Pati > 17-03-2005, 1:13

licencjat - zrodla finansowania inwestycji komunanych w mojej gminie

mgr - kierunki proponowanych zmian i reform polskiego systemu podatkoweg

niom :lol: ekonomistka zarzadzajaca finansami ze mnie...tylko po co to...zeby dzieciom tylki wycierac, czasem watpie

Kalarepka > 17-03-2005, 1:15

Obrone mialam w czerwcu, a najbardziej wspominam... ciasto :lol:

Grupy sie nie zgadaly :lol:

Nasz recenzent w koncu sie wkurzyl, gdy kolejne porcje slodkosci dojechaly wraz z broniacymi sie... Czego tam nie bylo... serniki, ciastka kruche, szarlotki, mamma mia!

Zapytal, czy to studia pedagogiki czy technikum cukiernicze :lol: :lol: :lol:

Moja obrona byla bardzo slodka 8)

Mlody > 17-03-2005, 1:16

„Zarzadzanie i ocena polskiej oswiaty po reformie edukacyjnej” to był 2002 r wiec bardzo swiezy temat ;-)

Gość > 17-03-2005, 1:20

witam drogie Panie...........

czy aby na pewno chcecie uslyszec moj temat pracy?? :roll:

no to sie skupcie 8)

zarzadzanie wiedza zorientowane na ograniczenie ryzyka srodowiskowego na przykladzie UM w jeleniej g

Emm > 17-03-2005, 1:22

India, koooocham ten twoj temat.Niesamowity jest

A w ogole , czy mamy na forum tegorocznych maturzystow?W koncu tez sa rocznikowo absolwentami.To znaczy, stana sie

Mlody > 17-03-2005, 1:28

India - halo - przepraszam... ;-)

Jesli chodzi o tematy to tego bym nie wzial :-( nie lubie ograniczen :-( Ja na szeroka skale lece - wiecej do wykazania sie. Jesli macie linki gdzie wasze prace sa publikowane to czekam chetnie poczytam :-)

Emm chyba przejmuje Ci temat ;-) wybacz ale co z edukacja powiazane mnie wciaga do granic... a nawt poza...

Kalarepka swietny temat - masz jakies publikacje, albo prace w kompie?? Zagladnal bym chetnie :-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia