• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

W jakim wieku byłyście/jesteście au pair?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• W jakim wieku byłyście/jesteście au pair?

• W jakim wieku byłyście/jesteście au pair?
  • Re: W jakim wieku byłyście/jesteście au pair?

Piotr > 22-02-2012, 15:18

Wiek nie ma wiekszego znaczenia duzo rodzin szuka starsze au-pair.Raczej rodzina (przyklad) z trzeba chlopcami 7-12 lat,jezeli dzieci sa bardzo aktywne to sila zeczy bedzie to mlodsza au-pair ktora nadarzy za dziecmi.Starsza au-pair to tak prawie jak niania(jak najbardziej plus).Wiek ma znaczenie jak jedziesz z programem,jest jakas granica wieku.Do europy nie ma potrzeby jechac z programem.

Czesto mozna spotkac na(gumetree) ze rodzice szukaja au-pair 21+ .Wiec starsza au-pair to dodatkowy plus.

sikorkaxx > 25-02-2012, 21:26

heh (:

Przyjechalam w grudniu 2010 wiec, 20 lat, w tym roku mi ida 22 lata

(:

lusija.93 > 25-02-2012, 23:26

ooo jest i Maja ! Od ponad miesiaca na blogu cisza,juz sie zastanawialam co sie dzieje z Toba ! jak tam u Ciebie?zostajesz do konca drugiego roku czy wracasz wczesniej?a moze w ogole nie wracasz ;p?

sikorkaxx > 28-02-2012, 17:43

Hey siema lol,nadal siedzę w USA,pod koniec roku zmieniam status na studencki...więc jak narazie nie wracam

Tośka > 28-02-2012, 17:54

Maja tak w ogole ja tez cyztam twojego bloga .. mogłabys sie z nami podzielic co i jak u ciebie .. ? ak ci idzie i w ogloe

aaliyah108 > 15-03-2012, 9:09

ja planowalam wyjechac po liceum, wypelnilam aplikacje, dostalam maila od rodzinki z okolic NYC i zrezygnowalam..poszlam na studia, zrobilam licencjat i bylam juz 100% pewna, ze chce jechac do USA na rok..Wiele host families szukaja starszych au pair..moja hostka (single mom) juz nigdy nie zatrudni 19-latki..przede mna miala 19-letnia au pair z Niemiec, ktora po 3 miesiacach powiedziala jej, ze jedzie do domu, moja hostka z wakacji wrocila wtedy z dzieciakami, a jej au pair zaprosila w tym czasie swojego chlopaka z Niemiec( za zgoda hostki). Hostka z nia rozmawiala, prosila, zeby zostala, potem poszla do jej pokoju, bo sie swiatlo swiecilo i zobaczyla, ze wszystkie rzeczy byly zabrane..przez chlopaka tej au pair..wiec nie bylo odwrotu. hostka ma teraz uraz wielki..

Tina > 18-03-2012, 12:54

Ja wyjechałam zaraz po maturze i miałam 19 lat.

Teraz mam 23 i znowu jadę(prawdopodobnie będę miała 24 jak wyjadę :wink: )

Z jednej strony wyjazd zarazpo maturze to niezła szkoła życia.

Ale jak się jest starszym to więcej rzeczy można :mrgreen:

KajaWroc > 19-03-2012, 23:42

ja jak przyjechalam to swietowalam tu swoje 22 urodziny , w lipcu bede wsietowac 23 a wracam prawdopodobnie sierpien,wrzesien...

balbina > 22-03-2012, 14:13

a ja wyjade dopiero, ale bede miala 19 lat

Saiisuke > 22-03-2012, 19:34

Pierwszy raz pojechałam, ale bardziej do sprzątania i pomocy w sklepie niż do dzieci jak miałam 15 lat Potem byłam w tym samym miejscu jeszcze jak miałam 16 i 19, jak miałam 20 to w Hiszpanii do dwójki dzieciaków, a w tym roku, już po 21 urodzinach jadę do Włoch. A po licencjacie (22) planuję wyjazd roczny

Najlepszy wiek na aupairkowanie to moim zdaniem 18-30. Po 30stce to już bardziej jako niania albo mother's help.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna