• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile płacą...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Włochy

• Ile płacą...

• Ile płacą...
  • Re: Ile płacą...

KajaWroc > 19-03-2012, 19:46

tutaj mozesz obczaic ceny pociagow- wszystko zalezy jakiej klasy pociagiem chcesz jechac, http://www.trenitalia.com/cms/v/index.j ... a3e90aRCRD

moya > 20-03-2012, 16:50

Mi ejdna rodzina proponowała 60e. Wydaje mi się, że to już za mało. Poza tym opłacaja tlyko bilety lotnicze, kurs juz we własnym zakresie.

paulinaaa90 > 10-02-2013, 23:08

Cześć!

Jestem obecnie au pair w Londynie tak mniej więcej do wakacji. Myślę o tym, żeby zmienić kraj na właśnie Italię!

Kto jest, kto był? Polecacie?? Teraz jestem z agencji, ale ewentualną włoską rodzinę chciałabym znaleźć na własną rękę.

Potrzebuję rad bardziej doświadczonych w temacie!

pozdrawiam! )

Saiisuke > 15-02-2013, 14:06

Byłam w wakacje. Płacą słabo, ja twardo negocjowałam i dostałam 75e/tyg za 40h i bilety na samolot, ale standard to 60e. Do tego włosi to straszni bałaganiarze i są słabo zorganizowani, z moimi hostami było tak, że np. o 10 mieliśmy gdzieś iść, a oni byli gotowi o 12 itp. Jak będziesz wybierać Włochy to koniecznie albo bardzo duże miasto, albo tuż nad morzem. Na wsi zanudzisz się na śmierć. A że włosi są przystojni i super tańczy się na plażach to potwierdzam

paulinaaa90 > 15-02-2013, 15:49

Dziękuję bardzo!

Jeszcze nie podjęłam żadnej decyzji.. Może zostanę tu na drugi rok i zrobię jakieś studia podyplomowe?? Ale ciągnie mnie do Italii, oj ciągnie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia