-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
cioska > 22-02-2005, 4:19
wlasnie, wpadac na stronki i komentowac;p
a Ty bejbe bys telefon odebrala;p dodzwonic sie do Ciebie wieczorem to chyba jakis cud doslownie:/ -
oliwka911gt > 22-02-2005, 10:37
martus tez niemialam dopoki niezamiszkalam z dala od rodzicow i nie bylam na wlasnym rachunku. wtedy sie okazalo ze papu to trza samemu kupic, jak chce gdzies isc to musze ze swoich wziasc a nie ide do mamy i mowic jej daj mi. sila wyzsza :wink: a gdyby mi to ktos powiedzila jak bylam w LO, w twazr bym sie zasmiala i tyle. wowczas bylam pierwsza do wydawania kasy 8) -
oliwka911gt > 22-02-2005, 10:40
cioska a ty jeszcze mnie napalaj i podpuszczaj!!! kurna bede myslec o zakupach i o ciuchach :lol: . tak na powaznie czeka mnie przeprawa do sportowego po jakies ciuchy na fiki miki (czyt. fitness) i musze sie w cierpliwosc uzbroic, bo znalesc cos w tych slkepach w rozmiarze S i odpowiedniej dlugosci spodni to graniczy z cudem :!: znowu sei doweim ze se rozmiar wymyslilam ... -
Emm > 22-02-2005, 11:08
forever 21 to sklep z ciuchami dla dziewczyn.ja osobiscie moglabym w tym sklepie zamieszkac.Tellos maja ciuchy mniej wiecej w tym samym guscie co forever, a nawet kilka razy widzialam w obu sklepach identyczne ciuchy. www.forever21.com -strona sklepu.
Tez osobiscie wole amerykanskiego H&M.Slyszalam opinie, ze ogolnie na swiecie sklepy H&M maja duzo lepsze ciuchy niz w Polsce.U nas jak wejde, to mam czasem wrazenie, ze jestem w sklepie z uzywanymi ciuchami.Nie lubie naszego rodzimego H&M i nic stad nie mam.
Pozdrawiam! -
Sunny > 22-02-2005, 11:28
Emm, jasne, ze prawdaz!Victoria's Secret, Forever 21, Abercrombie & Fitch rzadza!!! Ja tez juz sie nie moge doczekac :roll: Ale chyba na Stany i te odjechane zakupy, przyjdzie mi jeszcze troche poczekac...3 tyg. temu wyslalam swoje dokumenty, a te pipki z biura dopiero teraz mi numer konta i dalsze dokumenty wyslaly! :evil: Wrr.. -
martamaua > 22-02-2005, 13:28
monika ja tez h&m nigdy nie lubilam a od czasu holandii to szalejeoliwka ja z 1,5 roku mieszkalam tylko z babcia bez rodzicow.w sumie jakies grosze mialam,ale tez wszystkim musialam sama rozporzadzac,no i tak nie umiem oszczedzac i tak ihih -
Gość > 22-02-2005, 14:39
to jak ja we Wrocku, pansja marna, wszedzie dlugi a Emilka i tak pieniazki wydawala nie patrzac, a co!
a jesli chodzi o H&M to jak w Breslau otworzyli to sie rzucilysmy z kumpelami, a tu mlode mnie do Seppälä zaprowadzily, a ja patrze a tu g.wno mozna znalezc, wiec ja ich do H&M'u i jak zobaczyly tak juz zostalo :lol: -
oliwka911gt > 22-02-2005, 18:48
to ze h&m w polsce jak lump toslyszalam, ale niebylam. w kra maja dopiero otworzyc w marcu. tak sie szarpneli ze az dwa!!! zobaczymy co z tego wyjdzie. nienastawiam sie na zdna rewalcje. wiem ze brakuje mi w kra mojego ulubionego mango. a do wawy na zakupy nieusmiecha mi sie jedzisc. zreszta nie stac mnie na to. -
martamaua > 22-02-2005, 22:08
no daj spokoj u nas to wyglada jak zrzutki z wyprzedazy no i wybor trzykrotnie mniejszy. -
Gość > 22-02-2005, 22:20
ooo ciuchy to ja powiem tez- uuuwielbiam top shopa, h&m tez spox ale juz gorzej. no i moja milosc- river island i diesel. oraz pepe jeans! mmmmmm