-
-
Re: Wyjechać jako au pair ze swoim zwierzakiem
fdotka > 09-02-2012, 3:03
Ja zostawiłam królika rodzicom. Nie jestem pewna czy nie zmielili go czasem na pasztet, ale jak z nimi rozmawiam przez telefon, to mówią, że dalej żyje, chociaż dowodów nie widziałam. -
allie > 06-05-2012, 2:57
Ja z bólem serca zostawiam rodzinie swoje szczurki. Nie są już młode i boję się, że jak wrócę to już ich nie będzie, straszne!
Zostawiam je pod dobrą opieką, ale i tak jak dowiem się, że coś z nimi nie tak, że trzeba będzie je uspać to będę ryczeć jak głupia, że nie mogę być przy moich maleństwach... To jest jedyny minus mojego wyjazdu.... -
WhiteDove > 08-05-2012, 16:39
Myślę, ze znajdziesz (pewnie moja była host family byłaby zachwycona) Tylko nastaw się na dłuugie szukanie, jak masz czas i cierpliwość to próbuj, a jak nie to zrezygnuj.
Dla mnie to trochę hmm dziwne rezygnować z marzeń dla królika, któremu i tak nic się nie stanie złego przez pieć miesięcy. Ale to Twoje życie i wiesz co dla Ciebie jest najważniejsze.
Osobiście rozumiem miłość do zwierząt, sama kochałam mojego psa, ale musiałam się z nim rozstać przy przeprowadzce, ewentualnie mogłam zamieszkać w jego budzie... No i przeżyłam