-
-
Re: trudne sprawy
hellomaurice > 01-02-2012, 23:48
dzija, a buzię masz? Mówić umiesz? Od wyżalania się na polskim forum hości się nie domyślą, że coś ci nie pasuje :-) -
au pair_ala > 01-02-2012, 23:55
ja bym jutro rano poszła do hostki z kartką i długopisem i spisałbym wszystkie dni. Wiadomo, że nie mozna przewidziec wszystkiego ale z grubsza określiłabym moje godziny, offy itp, obowiązki itd..
zapytaj także czy znajoma nie ma au pair czy moze znajoma znajomych.. nie wierze, że w poblizu nie ma operki bo jest nas "kupe" a szczególnie w UK.
co do szkoły moze sie przyda: http://miltonkeynes.floodlight.co.uk/mi ... omain.html -
marvellous > 02-02-2012, 17:40
wlasnie jesli chodzi o ten brak szkoly - to widac taki mankament a wszytsko inne jest okej to " ucieczka " top za duze slowo . Sa dziewczyny ktore na prawde sa zle traktowane przez host rodzicow, maja sie zle itd.
Jesli brakuej Ci towazystwa to moze wyberz sie kilka razy sama gdzie - tak tez mozna poznac ludzialbo zapytaj hostow ( jak ktos wyzej juz radzil) czy nie znaja jakiejsc Au pair -
gatta > 02-02-2012, 22:27
Możesz tez poszukać znajomych przez internet- aupaircircle.com, couchsurfing.com, ze o facebooku i "lokalnych" forach nie wspomnę -
dzija > 03-02-2012, 21:07
Dzieki!
Za linki równiez.
Pozdrawiam. -
musek > 28-02-2012, 14:08