• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

trudne sprawy

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• trudne sprawy

• trudne sprawy
  • Re: trudne sprawy

hellomaurice > 01-02-2012, 23:48

dzija, a buzię masz? Mówić umiesz? Od wyżalania się na polskim forum hości się nie domyślą, że coś ci nie pasuje :-)

au pair_ala > 01-02-2012, 23:55

ja bym jutro rano poszła do hostki z kartką i długopisem i spisałbym wszystkie dni. Wiadomo, że nie mozna przewidziec wszystkiego ale z grubsza określiłabym moje godziny, offy itp, obowiązki itd..

zapytaj także czy znajoma nie ma au pair czy moze znajoma znajomych.. nie wierze, że w poblizu nie ma operki bo jest nas "kupe" a szczególnie w UK.

co do szkoły moze sie przyda: http://miltonkeynes.floodlight.co.uk/mi ... omain.html

marvellous > 02-02-2012, 17:40

wlasnie jesli chodzi o ten brak szkoly - to widac taki mankament a wszytsko inne jest okej to " ucieczka " top za duze slowo . Sa dziewczyny ktore na prawde sa zle traktowane przez host rodzicow, maja sie zle itd.

Jesli brakuej Ci towazystwa to moze wyberz sie kilka razy sama gdzie - tak tez mozna poznac ludzi albo zapytaj hostow ( jak ktos wyzej juz radzil) czy nie znaja jakiejsc Au pair

gatta > 02-02-2012, 22:27

Możesz tez poszukać znajomych przez internet- aupaircircle.com, couchsurfing.com, ze o facebooku i "lokalnych" forach nie wspomnę

dzija > 03-02-2012, 21:07

Dzieki!

Za linki równiez.

Pozdrawiam.

musek > 28-02-2012, 14:08