-
-
Re: Moja historiaaaa...
słownik > 01-03-2012, 12:49
ojej ależ to są problemy, mam nadzieje że wszystko się dobrze ułozy -
serce005 > 04-03-2012, 2:07
Witam, mam Ciekawa historie milosna do przedstawienia i oczekuje wypowiedzenia sie cos o tymkto chce przeczytac? -
marvellous > 05-03-2012, 1:18
[quote name="serce005"]Witam, mam Ciekawa historie milosna do przedstawienia i oczekuje wypowiedzenia sie cos o tymkto chce przeczytac? [/quote]
zakladaj watek i pisz -
sylwiaQ > 05-06-2012, 15:42
Dawno mnie tu nie było, od 2 miesięcy pracuję.. w prawdzie niewiele płatne ale daję sobie radę. Jest dobrze, chociaż dalej marzy mi się USA, jednak teraz siedząc tutaj nie bardzo mam jak zrobić prawko by jechać... nie wiem jak to zrobić... a może ktoś z Was zna jakieś agencje pracy które oferują pracę w USA?? bo do 26 lat to już nie zdążę wyjechać... niby mam 2 lata bo miesiąc przed 27 urodzinami można najpóźniej wyjechać... no kto wie... może się uda... -
Blue_Sky > 13-09-2012, 18:34
niestety właśnie tak bywa i wtedy trzeba liczyć wyłącznie na siebie -
kajtuś > 16-09-2012, 17:29
[quote name="sylwiaQ"]Dawno mnie tu nie było, od 2 miesięcy pracuję.. w prawdzie niewiele płatne ale daję sobie radę. Jest dobrze, chociaż dalej marzy mi się USA, jednak teraz siedząc tutaj nie bardzo mam jak zrobić prawko by jechać... nie wiem jak to zrobić... a może ktoś z Was zna jakieś agencje pracy które oferują pracę w USA?? bo do 26 lat to już nie zdążę wyjechać... niby mam 2 lata bo miesiąc przed 27 urodzinami można najpóźniej wyjechać... no kto wie... może się uda...[/quote]
A nie mozesz zrobic prawka w UK? Podobno nie jest trudno... Mozna po polsku zdawac -
sylwiaQ > 05-11-2012, 3:31
i trzeba mieć na to kasę... tutaj drożej, a ja boję się jeździć... więc chciałabym też więcej lekcji -
kopec11 > 08-11-2012, 14:12
zawsze trzeba liczyc na siebie, czasem cos sie dzieje nie z naszej winy