• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zurich <3 od stycznia 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Szwajcaria

• Zurich <3 od stycznia 2012

• Zurich <3 od stycznia 2012
  • Re: Zurich <3 od stycznia 2012

Karola_Jadzia > 08-01-2012, 0:14

[quote name="Nathalie"] Co powiecie na kawę jutro, około 15? Proponuje spotkać się na Bellevue A potem Starbucks czy coś [/quote]

Bardzo chętnie. Niedziele mam wolne, więc z chęcią w końcu gdzieś wyjdę. Od przyjazdu, czyli od środy, jeszcze nigdzie nie byłam... Natalia, czekam na potwierdzenie czy na 100% możesz spotkać się jutro.

Nathalie > 08-01-2012, 0:15

Potwierdzenie jest mam cały dzień wolny, chętnie się spotkam

Lelena > 08-01-2012, 0:19

Karola poszło pw.

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę i trzymam za Was kciuki

Karola_Jadzia > 08-01-2012, 0:21

EwelinKa24...

Kurcze, chyba czegoś nie rozumiem...

W pierwszym poście napisałaś, że w Zurychu będziesz od 9 stycznia, a tutaj używasz czasu teraźniejszego i piszesz o kryzysach Jesteś już w Szwajcarii?

A co do kryzysów... mam to szczęście, że w ciągu mojego 24-letniego życia sporo czasu spędziłam na radzeniu sobie samej, życiu/mieszkaniu z dala od rodziny/przyjaciół i zaczynaniu wszystkiego od nowa, więc jedyne co mogę doradzić to pozytywne myślenie i znalezienie sobie osób, z którymi można od czasu do czasu wyjść, pogadać, innymi słowy rozerwać się

Nathalie > 08-01-2012, 0:23

[quote name="Karola_Jadzia"]EwelinKa24...

Kurcze, chyba czegoś nie rozumiem...

W pierwszym poście napisałaś, że w Zurychu będziesz od 9 stycznia, a tutaj używasz czasu teraźniejszego i piszesz o kryzysach Jesteś już w Szwajcarii?

A co do kryzysów... mam to szczęście, że w ciągu mojego 24-letniego życia sporo czasu spędziłam na radzeniu sobie samej, życiu/mieszkaniu z dala od rodziny/przyjaciół i zaczynaniu wszystkiego od nowa, więc jedyne co mogę doradzić to pozytywne myślenie i znalezienie sobie osób, z którymi można od czasu do czasu wyjść, pogadać, innymi słowy rozerwać się [/quote]

Polecam się! jestem główną terapeutką au pair

Karola_Jadzia > 08-01-2012, 0:50

[quote name="Nathalie"] Polecam się! jestem główną terapeutką au pair[/quote]

w prawdzie sama sobie jestem terapeutką, ale mogę Cię wykorzystać do pozytywno-szalonego spędzania czasu

widzimy się jutro (priv)

Askim > 09-01-2012, 1:13

Kolejne szwajcarskie au pairs

Witamy!

kingulath > 10-01-2012, 15:31

Hej. Jak ktoś nie ma co robić w ten weekend, to ja też nie mam

piszcie. ktokolwiek

ach. jeszcze mam taką propozycję, jeśli ktokolwiek, kiedykolwiek by chciał jechać na jakieś wydarzenie sportowe z Kowalczyk albo zobaczyć skoki narciarskie to ja bym bardzo chciała. w końcu taka okazja się nie powtórzy.

to tyle.

mam doła, bo wróciłam z Polski i tęsknię. więc rozrywka czy cokolwiek mi się PRZYDA!

Nathalie > 10-01-2012, 18:10

Kinguś, mogę do Ciebie wpaść

Karola_Jadzia > 11-01-2012, 2:08

[quote name="kingulath"] Jak ktoś nie ma co robić w ten weekend, to ja też nie mam piszcie. ktokolwiek [/quote]

jestem chętna na jakąś weekendową rozrywkę

[quote name="kingulath"] jeśli ktokolwiek, kiedykolwiek by chciał jechać na jakieś wydarzenie sportowe z Kowalczyk albo zobaczyć skoki narciarskie to ja bym bardzo chciała.[/quote]

oo, ubiegłaś mnie, bo miałam pisać na ten temat, ale chyba będziemy musiały poczekać do następnego sezonu

jakbyś jednak zastanawiała się nad jakimś fajnym wydarzeniem sportowym, to masz chętną
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia