-
-
Re: Papierosy, alkohol
balbina > 22-11-2011, 2:48
no jeszcz chwilka
o to musi byc ciekawy, jak wejde na kompa to poczytam bo na telefoni to niewygodnie :x
wlasnie nie widzialam Cie w ogile nic dzis co bylo zaskoczeniem :d
jutro dostane ten test i ankiety od Pani z gawoa jedna agencja z ktora wspolpracuje gawo umozliwia dostep2 rodzinek na profilu a druga - inter exchange tylko jedna -
balbina > 22-11-2011, 2:48
no jeszcz chwilka
o to musi byc ciekawy, jak wejde na kompa to poczytam bo na telefoni to niewygodnie :x
wlasnie nie widzialam Cie w ogile nic dzis co bylo zaskoczeniem :d
jutro dostane ten test i ankiety od Pani z gawoa jedna agencja z ktora wspolpracuje gawo umozliwia dostep2 rodzinek na profilu a druga - inter exchange tylko jedna -
sikorkaxx > 22-11-2011, 23:52
ja pale/moze mniej pije ale czasem mi sie zdarza..kasia na mnie wkurwiona byla jak sie skapla ze jaram w samochodzie - przeszlo jej oczywiscieto nie ma nic do tego ze pale w swoim wolnym czasie - ona sama z hostem pala......hehe -
marvellous > 07-01-2012, 2:33
Ja od kilku lat palilam nalogowo od jakiegos roku przestalam i pale tylko na imprezach do piwa wiec gdybym byla au pair na pewno pozwolilabym sobie przy piwieinnego pwodu nie widze chyba ze ze stresu lub nerwow to na spacerku bym zapalila -
Piotr > 10-01-2012, 1:01
Agencja chodzi o to zeby nie pic i opiekowac sie dziecmi,wolny czas raczej rodziny nic na to nie mowic tylko zeby nastepnego dnia byc gotowym podjac trudy kolejnego dnia:-) .Tak mi powiedziano w agencji.
Czesto host do kalcaji daje wino.
Papierosy, nie pale trudno mi powiedziec,raczej rodziny tego nie lubia,a na pewno nie w godzinach opieki.
Wolny czas jak chcecie,chyba papierosy pozwalaja utrzymac dobra sylwetke.Osobiscie wole przebiec 10km czy wiecje lub uczeszczac na boks czy silke,co czynie.
Najlepsze sa weekendy na alko mozna kolejny dzien umierac bo sie nie pracuje. -
aivie > 11-01-2012, 9:03
Jesli chodzi o alkohol to czasami kiedy wychodzilam na kolacje z hostami to sami proponowali mi drinka czy piwo. Takze jednego drinka do kolacji zdarzalo mi sie wypic przy hostach. Nawet jesli tego dnia jeszcze pozniej pracowalam
Jezeli chodzi o kluby to bardzo przestrzegaja ograniczenia wiekowego. Ja mam juz ponad 21 lat wiec nie mialam problemu. Nie wszystkie kluby akceptuja tez polskie (generalnie z innego kraju) dowody osobiste. Prosza o amerykanskie ID lub paszport. W niektorych jednak akceptuja "obce" ID. Dzieki temu sporo moich kolezanek au pair zabieralam na imprezy chociaz byly under age. Ja wchodzilam do klubu z moim amerykanskim ID a kolezance ktora w miare przypomina mnie dawalam polski dowod osobisty i wchodzilysmy w jakims odstepie czasu do klubu albo dwoma roznymi wejsciami jesli klub takie posiadalBo o ile przywiazuja duza wage do daty urodzenia tak zdjeciom juz nie zawsze sie tak bardzo przygladaja.
Isnieja tez kluby under age. W niektorych stanach sa bardziej popularne w niektorych mniej. Albo zwykle kluby maja jeden dzien specjalny z impreza under age. Wtedy wpuszczaja od 18 roku zycia i zwykle daja na reke bransoletki tym ktorzy maja skonczone 21 lat i tylko oni moga kupowac alkohol. -
balbina > 25-01-2012, 23:51
Ja słyszałam nie raz o podrabianych ID ;x