-
-
Re: Codzienność Au pair
adziszkowa > 23-10-2011, 11:21
Brzmi sympatycznie, a powiedzcie mi dziewczyny czy amerykanie maja naprawde fiola na punkcie europejek? Bedac w Londynie nie szczegolnie moglam to zweryfikowac pomimo poznania kilku amerykanow, ale to nic dziwnego w koncu byli w europie i mieli dookola pelno europejek takze trudno wymagac zeby caly czas chodzili i sie 'podniecali' ich obecnoscia. Za to moge z czystym sumieniem powiedziec, ze chlopacy z Nowej Zelandii maja kompletnego bzika -
sikorkaxx > 25-10-2011, 21:15
[quote name="adziszkowa"]Brzmi sympatycznie, a powiedzcie mi dziewczyny czy amerykanie maja naprawde fiola na punkcie europejek? Bedac w Londynie nie szczegolnie moglam to zweryfikowac pomimo poznania kilku amerykanow, ale to nic dziwnego w koncu byli w europie i mieli dookola pelno europejek takze trudno wymagac zeby caly czas chodzili i sie 'podniecali' ich obecnoscia. Za to moge z czystym sumieniem powiedziec, ze chlopacy z Nowej Zelandii maja kompletnego bzika[/quote]
wedlug mnie to, czy jestes z Europy nie powala ich od razu na kolana.....jak sie jakiemus amerykancowi spodobasz, to zbytnio go nie bedzie obchodzic czy jestes z NY czy z PL. Facet z ktorym sie teraz spootykam lol, pyta mnie sie czasem abym mu cos po polsku powiedziala bo go to "kreci". Powiedzialam mu w zartach ze go wezme ze soba do polski na slub kolezanki, a on "I would love to go with u to POland!" ha ha ha ha ha.
Wielu mlodych ( ponizej 30 ), dobrze wygladajacych amerykanow skacze z kwiatka na kwiatek i ja sie z tym duzo razy spotkalam. Podniecac sie ( lol jak to rzmi ) faktem ze jestes z PL moga afroamerykanie. Biali amerykanie - nie bardzo -
adziszkowa > 26-10-2011, 11:24
Dzieki za odpowiedzjezeli chodzi o afroamerykanow to rowniez w Londynie zauwazylam ich milosc do bialych kobiet. -
sikorkaxx > 26-10-2011, 16:23
co nie? wiadomo - sa i murzyni dla ktorych warto ( niestety to nie moj typ ale wiem ze niektore dziewczyny chca miec chlopaka afroamerykaninaale bez kitu wiekszosc z nich to wiesniaki ! ;/ ile razy ja przechodzac ulica spotkalam sie z gwizdami, komentarzami, a nawet chwytaniem zaa reke i sledzeniem.....o dziwo jakos biali tego nie praktykuja.
moja kolezanke wywalili z porgramu bo okazalo sie ze 3 miesiace u niej w nocy jej chlopak murzyn pomieszkiwal....akurat moja hostka jest znajoma tamtej host rodziny, i sie dowiedziala ze ten murzyn w sloikach siusial i zostawial w pokoju bo bal sie w nocy i rano wyjsc na dwor ( wiadomo ktos mogl zobaczyc ) a i tak wszyscy sasiedzi, sprzataczka wiedziala ze tam pomieszkiwal oprocz tej host rodziny lol
sloiki znalezli na za lozkiem ;] -
edzia89 > 26-10-2011, 21:14
[quote name="sikorkaxx"]co nie? wiadomo - sa i murzyni dla ktorych warto ( niestety to nie moj typ ale wiem ze niektore dziewczyny chca miec chlopaka afroamerykaninaale bez kitu wiekszosc z nich to wiesniaki ! ;/ ile razy ja przechodzac ulica spotkalam sie z gwizdami, komentarzami, a nawet chwytaniem zaa reke i sledzeniem.....o dziwo jakos biali tego nie praktykuja.
moja kolezanke wywalili z porgramu bo okazalo sie ze 3 miesiace u niej w nocy jej chlopak murzyn pomieszkiwal....akurat moja hostka jest znajoma tamtej host rodziny, i sie dowiedziala ze ten murzyn w sloikach siusial i zostawial w pokoju bo bal sie w nocy i rano wyjsc na dwor ( wiadomo ktos mogl zobaczyc ) a i tak wszyscy sasiedzi, sprzataczka wiedziala ze tam pomieszkiwal oprocz tej host rodziny lol
sloiki znalezli na za lozkiem ;][/quote]
Niezła historia;p Ale to taki hardcorowy przypadek chyba;p Dla mnie to nie do pomyślenia żeby takie coś odwalić hostom... Ja np. mam tak jak pisałaś;p czyt. podobają mi się afroamerykanieMam nadzieję, że to twoje uogólnienie się nie sprawdzi co do nich kilku normalnych myślę, że się znajdzie -
sikorkaxx > 26-10-2011, 22:29
bedziesz widziala czy jest normalny czy nie..i duzo o nich mowi to czy pracuja czy studiuja,..jak tak to bardzo dobrzebo duzo murzynow wedle stereotypow rzeczywiscie jest leniwa... -
balbina > 18-11-2011, 10:34
Tak, "ciemni" kochaja biale kobietyJa bylam w Egipcie i Tunezji to po prostu nawet najgrubsza, najbrzydsza, ale biala kobieta moze miec praktycznie kazdego
O wlasnie a jak to jest z chodzeniem gdzies wieczorkiem, w nocy czy wracanie do domu o poznej porze nie przeszkadza nikomu? i czy naprawde tak restrykcyjnie przeszstrzegaja tego, ze osoby ponizej 21 roku zycia nie wchodza do pubow, clubow?
Hm, moglybyscie jeszcze poradzic programy do 'sklejania' filmu i zdjec do aplikacji? Wlasnie powoli robie filmiki i zastanawiam sie w czym potem to skleic
POzdrawiam)) -
89dzoana89 > 18-11-2011, 18:10
No wiec i ja sie przyznam ze od dawien dawna palam miloscia do czaRNOSKORYCH mezczyzni w koncu udalo mi sie chyba spotkac tego jedynego, normalnego Takze mozna tylko to prawda ze wiekszosc z nich to kretyni, leniwi na dodatek i psy na baby ;P -
anetaar > 18-11-2011, 21:11
MI ostatnio tez zdarzylo sie wyjsc na kolacje z czarnoskorym lepkiem. Wyksztalcony, prowadzilismy rozmowe na poziomie, ale jakos mnnie oni nie kreca, wiec postanowilam sie z nim wiecej nie spotkac, chociaz nie daje za wygrana i ciagle wypisuje, wymysla rozne rzeczy na ktore moglabym z nim pojsc. Mam dziwne wrazenie,ze oni jak sie do kogos przyczepia to nie chca odpuscic, ale to jakos nie dla mnie
Mieszkam w SF od 3 miesiacy juz i powiem wam szczerze,ze albo to miejsce nie jest odpowiednie do poznawania amerykanow, albo to ja... praktycznie co tydzien jestem w innym miejscu, ale wszedzie gdzie nie pojdde niestety wiekszosc to sa azjaci, hindusi i czarni, a ja jednak wole bialych. -
Cher > 19-11-2011, 16:32
Co do codzienności.;P Mnie intersuje , jakie są ceny w stanch? Paliwa, telefonów, laptopów , ciuchów,kosmetyków? Oczywiscie mniej więcej. Czy często są promocje , czy na prawdę można złapać coś za pół darmo ? Ceny w kawiarniach restauracjach? Co jest tanie , że aż śmieszne , a co jest drogie, o wiele droższe niz w Polsce ?: