-
-
Re: Rematch!! zmiana rodziny
marika1 > 22-05-2012, 16:00
[quote name="cyrllik"]Ja bede sie starala o remach, naklamalam mojej rodzince ze chce byc blirzej chlopaka a prawda jest taka ze mam dosc sprzatania po ich balaganiarstwie. Zadzwonilam do proworku a tam mi powiedzieli ze to agencja na miejscu bedzie to zalatwiac. Troche mnie to niepokoi bowiem im nic nie placilam tylko proworkowi wiec pewnie beda problemy... napisze po wszystkim jak to przebieglo[/quote]
powodzenia !z tego, co pisałaś o rodzinie, to dobrze zrobiłaś...
a na miejscu to nie jest jakiś oddział współpracujący z proworkiem ? skoro oni Cię tam przekierowują, to na ich głowie powinno być załatwianie formalności... -
cyrllik > 22-05-2012, 18:24
mialam dzisiaj kontakt z Ninukot (to agencja Islandzka wspolpracujaca z prowork) bardzo mila kobitka powiedzialam jej prawde o rodzinie i o moich obowiazkach. Moze i wyjdzie na swiatlo dzienne to iz odchodze od nich z innych powodow niz tesknota za chlopakiem ale moze przyszle au pair beda mialay tu lepiej. Dzisaj tez wpadlam na pomysl dlaczego wczesniejsza operka byla taka zachwycona - byla ona polecona przez siostre - albo rodzina sie diametralnie zmienila??
Koniec koncow mam zamiar zostac do konca maja i porzegnac sie kurturalnie z ta rodzina. Moze i celem tej podrorzy bylo nauczenie sie trzymania porzadku i dyscypliny... zobaczymy jak na tym wyjde. -
EwelinKa24 > 22-05-2012, 19:58
I bardzo dobrze. Na naszą polską agencję nie ma co liczyć....