• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

• Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki
  • Re: Proszę pomóżcie- ostateczny wybór rodziny, obowiązki

owieczka dolly > 04-10-2011, 0:25

Hmm...napisalas ze korzystasz z agencji...moze sproboj na wlasna reke? przez neta?

Zalozenie profilu nic cie nie kosztuje..a moze trafi sie ktos ciekawy..

fallingdown > 04-10-2011, 0:34

próbowałam zarejestrować się na aupairworld, jednak za każdym razem odrzucali moją aplikację, nie podając powodu. Konta zakładałam kilka razy,inne imię, nazwisko, adres emali, nawet IP, NIE WIEM CO MOGŁO BYĆ POWODEM

blackcar > 04-10-2011, 12:08

Czy zatem lepiej jechać, gdzie z góry chcą cie do wszystkiego, i potem narzekac jaka to ona nie jest? I wracac do polski? Masz prawo odmowic, poki nie podpisalas nic.

Ja tez lubie sprzatac, ale pozniej, poznasz ile masz wydatkow itd, bedzie cie to sprzatanie denerwowac, za takie male pieniadze! Poszukaj au pair na brytyjskim gumtree, co wiecej tam sa oferty tez dla nanny i sa po 200 funtow/tyg nawet. Albo czekaj dalej.

Wyzyyyysk!!! Ja nie wiem co ci ludzie sobie wyobrazaja;/

owieczka dolly > 04-10-2011, 12:57

na brytyjskim gumtree jest duzo ofert..ale spojrz na wymagania..rodziny ktore tam sie oglszaja przewaznie szukaja osob ktore juz sa na miejscu na spotkanie face to face..czesto z bieglym angielskim!!!..plus czesto bieglym innym jezykiem (niestety nie polskiem - b. popularny jest francuski albo niemiecki) referecjami z uk..i innymi takimi..i takie rodzinki faktycznie wiecje placa..tych zwyklych jest duzooo mniej..sledze te ogloszenia i choc oferty sa faktycznie ciekawe to wymagania rozniez..

blackcar > 04-10-2011, 21:50

szczerze to tylko tak przegladalam je, wiec nawet nie widzialam tych wymagan super...

tak czy siak- lepsze szukanie takie niz mycie kibli zA 70 Funtow 8O

adia > 07-10-2011, 11:19

z tymi kiblami, podłogami to naprawdę przesada...odpuściłabym...choć zależy w jakiej jesteś sytuacji, jeżeli bardzo Ci zalezy, to może spróbuj..a najwyżej wymienisz rodzinę za jakiś czas...

sikorkaxx > 22-11-2011, 23:46

niewolnictwo 21 wieku ! poszukaj lepiej lepszej oferty! no chyba ze ktos lubi zapierdzielac za grosze ;/

marvellous > 08-01-2012, 23:29

O jaaa! w zyciu bym sie nie zgodzila chodzbym nie wiem gdzie to bylo nie godz sie na to mozesz znalesc fajna rodzinke , dostaneisz tyle samo a nie nameczysz sie tak!

slyszalam ze samotne matki sa najgorsze- to chyba sie sprawdza, ja w mojej palikacji zaznaczylam NIE dla samotnych ojcow i matek - sory :roll:

Lelena > 09-01-2012, 13:12

fallingdown - jedziesz tam jako Au Pair, a nie "cleaning lady" . Znajdziesz dużo lepszą rodzinkę! Jedno jest na plus dla nich. Mówią z góry czego oczekują. Mimo to - nie bierz tej oferty - takie jest moje zdanie. Trzymam kciuki za to, żebyś znalazła swoją wymarzoną rodzinkę i daj znać jaką decyzję podjęłaś.

d.mag > 10-01-2012, 0:37

hej dziewczyny, to już nieaktualne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna