• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au pair u starszej kobiety - problem

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Au pair u starszej kobiety - problem

• Au pair u starszej kobiety - problem
  • Re: Au pair u starszej kobiety - problem

Katasza > 06-03-2012, 17:55

a czy ta Pani jest mocno niedołężna czy też radzi sobie sama z podstawowym obowiązkami ? Bo wnioskując z tego co napisałaś to tak średnio ale wolę zapytać ;>

Nie myślałaś żeby z nią porozmawiać na ten temat? Jak się tam znalazłaś?

Moja znajoma była u takiej osoby starszej ale miała bardzo luksusowe warunki,cieżko jej było odejść.

EDIT:

Dobra,już doczytałam wszystko ;>

I też to,że Tobie się tak trafiło nie znaczy,że każdą z nas czeka taki los...

Coral > 06-03-2012, 18:01

Tutaj opisałam jak się tu znalazłam:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=5981">viewtopic.php?f=4&t=5981</a><!-- l -->

Kiedy do niej przyjechałam była po operacji biodra, więc musiała leżeć w łóżku. Jakiś czas temu zrobili jej ponowną operację, po której miała być już całkowicie sprawna i jest, ale lubi robić z siebie ofiarę. Chodzi o kulach, a przyłapałam ją jak odłożyła kule i chodziła normalnie, myśląc, że nikt nie patrzy. Śniadanie do łóżka zanoszę jej, bo rano nie chce jej się wstawać.

Coral > 06-03-2012, 18:03

I też to,że Tobie się tak trafiło nie znaczy,że każdą z nas czeka taki los...[/quote]

Racja. Jednak dobra rodzina to ogromna rzadkość.

asophioem > 06-03-2012, 18:09

Tja....Au-Pair nie zajmuje sie z reguly styrszymi osobami . I jak sadze przyciagnely Ciebie zarobki. a w gruncie rzeczy jestes sluzaca....

Odejdz od nich po prostu i tyle..

Katasza > 06-03-2012, 18:23

[quote name="Coral"]Kiedy do niej przyjechałam była po operacji biodra, więc musiała leżeć w łóżku. Jakiś czas temu zrobili jej ponowną operację, po której miała być już całkowicie sprawna i jest, ale lubi robić z siebie ofiarę. Chodzi o kulach, a przyłapałam ją jak odłożyła kule i chodziła normalnie, myśląc, że nikt nie patrzy. Śniadanie do łóżka zanoszę jej, bo rano nie chce jej się wstawać.[/quote]

To zaproponuj żeby ją zabrali na rehabilitację skoro jest po operacji rzekomo ciężko chora,ciekawe jak zareagują ;] i jak sama zainteresowana się zachowa.

Albo zostań jeszcze ten miesiąc albo się wynieś - wszystko zalezy od Ciebie.

Coral > 06-03-2012, 18:23

[quote name="asophioem"]Tja....Au-Pair nie zajmuje sie z reguly styrszymi osobami . I jak sadze przyciagnely Ciebie zarobki. a w gruncie rzeczy jestes sluzaca....

Odejdz od nich po prostu i tyle..[/quote]

Moje zarobki to 80 funtów tygodniowo, więc raczej to nie zarobki mnie przyciągnęły

Chodziło o to, żeby mieć łatwiejszy start w UK. Niestety łatwy to on nie jest.

owieczka dolly > 06-03-2012, 22:37

Skoro zostaly 4 tygodnie..musisz sie przemeczyc..popros za wczasu o referencje od tego faceta - skoro jest normalniejszy..w uk takie rzeczy sie przydaja..

Usmiechaj sie...potakuj..i rob swoje..udawaj bardzo zajeta

angelaa > 14-03-2012, 2:17

łączę oba wątki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia