• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Opowiem wam JEJ historie...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Opowiem wam JEJ historie...

• Opowiem wam JEJ historie...
  • Re: Opowiem wam JEJ historie...

Ash > 27-08-2011, 11:03

wiesz 110 to spoko ale... do której ona pracuje? Bo ty masz chłopca od 3.30 do...?

No i jeden dzien wolny... ja bym się nie zgodziła.

Bo niby fajnie w ciągu dnia do 3.30 masz wolne ale co w tym czasie możesz zorbić? Praktycznie nic, bo musisz na 3.30 wrócić.

Adderall > 27-08-2011, 11:16

On się praktycznie sam sobą zajmuje, ja mam mu tylko jedzenie zrobić. Kładzie się spać o 9, a ona chce żeby ktoś w tym czasie był w domu.

Przeraziło mnie tylko to, że ona nie ma żadnych 'listów' na swoim profilu i nie wiem skąd ma mój e-mail. Chyba ma konto premium.

Ash > 27-08-2011, 11:34

wiesz on się może sam sobą zajmować, ale pamiętaj, że musisz z nim ciągle być, i wnioskuję, że o 9 ty go spać kładziesz tak? czyli matka kiedy wraca? Wychodzi na to, że nawet w tygodniu żadnego wieczora nie możesz wyjść.

Ja bym podziękowała.

Adderall > 27-08-2011, 11:42

Szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza, bo w Polsce i tak większość czasu spędzam w domu. Tam bym się mogła przejść nad morze... Muszę zapytać o jakiś urlop.

Patie > 27-08-2011, 15:16

xxx

Adderall > 27-08-2011, 16:08

Nie, ale mam morze.

Criccieth

Patie > 27-08-2011, 17:14

xxx

Adderall > 27-08-2011, 18:07

Mnie też się podoba.

Ale tak jak mówiłam przeraziłam się trochę brakiem 'listów' na jej profilu (jest praktycznie pusty) i tym, że od razu napisała do mnie meila.

Ash > 27-08-2011, 20:47

nawet nie będziesz mogła na weekend nigdzie wyjechać żeby coś zwiedzić. Ja bym się nie zgodziła, ale decyzja należy do Ciebie, jeśli czujesz, że to ta rodzinka

Adderall > 27-08-2011, 22:05

Będę mogła. Rozmawiałam z nią bardzo fajna babka. Stwierdziła, że jeśli mam znajomych którzy chcą mnie odwiedzić, to mają wolny pokój.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna