• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co warto kupić w UK?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Co warto kupić w UK?

• Co warto kupić w UK?
  • Re: Co warto kupić w UK?

Yoanna > 22-07-2011, 0:18

tez lubie new look, zwlaszcza, ze jakos student zawsze mam 10-20 procent znizki i tak w wielu sklepach jest

sylvia_doll > 01-08-2012, 14:45

Dziewczyny, jestem blisko Perth i zastanawiam sie czy tutaj sa jakies second handy?

Przyjechalam do pracy wiec nie mam zamiaru robic ogromnych zakupow chociaz zdaje soboe soprawe ze warto - ale jednak cos bym sobie kupila ))

Pozdrawiam i czekam na odp

LadyInRed > 01-08-2012, 15:57

Primark to rewelacja, przynajmniej dla mnie - moda zmienia się tak szybko (a w dodatku mam tyle ciuchów...), że nie zdążę "znosić" żadnych rzeczy, zanim i tak nie chcę już ich więcej mieć na sobie. Dwa lata temu zaopatrzyłam się tam w kilka t-shirtów i w tych z dodatkiem hmm, nie pamiętam słowa, ale sprawia, że materiał jest elastyczny, śmigam do dziś I buty - kupiłam niedawno najki i zapłaciłam za nie 18Ł (przecenione z 25), a moja siostra za niemal identyczny model w Polsce zapłaciła 180zł (czyli nawet przed obniżką w UK taniej).

margerich > 01-08-2012, 17:57

O tak, uwielbiam Primark. Pamiętam, że jak byłam kilka lat temu w Londku na wycieczce, to kupiłam tam ubrania o wiele, wiele taniej niż w Polsce !

lubię też chodzić do claires. Pierwszy raz byłam tam w Londynie, ale w zeszłym roku w Brukseli ! Zawsze gdy tam wchodzę, to z trudem udaje mi się wyjść.

angelaa > 01-08-2012, 18:07

Uwielbiam Claire's! w Wiedniu ostatnio była promocja 3 rzeczy za 5 euro;P kapelusze, portfele, torby i oczywiście biżuteria! ja kupiłam sobie takie cudo http://origin.kaboodle.com/hi/img/b/0/0 ... 9353344000 już mam całe obwieszone kolczykami następnego dnia promocja się zmieniła na 5 rzeczy na 10 euro, ale i tak się obkupiłam

aczkolwiek nic nie pobije primarka..

ach@ > 05-08-2012, 19:42

Hej, dziewczyny a co powiecie o kosmetykach do włosów np. Loreal, są tańsze niż kupione w Polsce w sklepach fryzjerskich? Może ktoś kupował również takie preparaty jak skrzypovita? Wyjeżdżam pod koniec sierpnia do UK, w Polsce będę dopiero w grudniu na święta i chciałabym się zorientować co opłaca się zabrać, a co mogę sobie darować

Patty > 05-08-2012, 23:00

nie bralabym zadnych kosmetykow, ceny porownywalne a szampony i odzywkie np pantene kupisz w sklepie poundland (wszystko po funcie)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia