-
-
Re: Kilka pytań :)
maraszrum > 19-07-2011, 1:43
pytam o aparat bo chcieli mi rodzice zakładać, ale nie wiedziąłam jak to wygląda więc poczekam aż wrócęChciałam zapytać jeszcze ponieważ chciałam zgłosić się do gawo juz i wypełnić ankietę i tam jest pytanie o wykształcenie ? jakie mam napisać jesli teraz od września zaczynam klasę maturalna? i chodze do Liceum ogólnokształcącego o profilu językowym? niepełne średnie ogólnokształcące? czy niepełne policealne? -
maraszrum > 19-07-2011, 1:46
i dzięki za tak obszerną odpowiedź -
Insula > 19-07-2011, 2:51
jeśli wypełniasz do interexchange możesz wpisać niepełne średnie itp. ale jeśli wypełniasz dokumenty do AuPairCare to musisz wpisać że masz średnie, bo Twoje dokumenty i tak ruszą dopiero po oddaniu świadectwa ukończenia szkoły średniej, AuPairCare nie szuka przed oddaniem tego papierka, możesz mi wierzyć, wyjechałam w tym roku i jestem od Ciebie o rok starsza, miałam ten sam problem. -
maraszrum > 19-07-2011, 17:33
dziękuję bardzo i jeszcze znow mam pytanie - otóż chciałabym się już zarejestrować, jednak kasę <jestem w gawo, więc pierwszą ratę muszę wpłacić,ale nie wiem kiedy> dam dopiero pod koniec sierpnia z racji, że zaczynam pracować, czy trzeba od razu po zalogowaniu wpłacić? czy mogę dać pod koniec sierpnia> -
anetaar > 19-07-2011, 22:36
Pieniadze musisz im zaplacic zaraz po skompletowaniu wszystkich dokumentow... albo raczej wtedy, kiedy masz zamiar wyslac im komplet dokumentow. Skoro chcesz wyjechac dopiero po maturze, to nie jest za wczesnie,zeby skladac dokumenty? -
maraszrum > 20-07-2011, 22:00
Mozliwe , że za wcześnie, jednak chciałabym teraz wszystko pozałatwiać, żeby potem - w trakcie szkoły za dużo czasu nie tracić, bo teraz się muszę na nauce skupić.