• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au pair w tym roku

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Au pair w tym roku

• Au pair w tym roku
  • Re: Au pair w tym roku

oczubek > 15-07-2011, 17:08

Aneta a z jakiego biura jedziesz? Ja Prowork i trochę się boję, że będę czekała na rodzinę dłużej niż w CC lub Au Pair in America.

Weu > 15-07-2011, 18:26

Cześć! Ja chciałabym pojechać na przełomie września i października. Wybieram się z GAWO. Nie mam jeszcze rodzinki, ciągle czekam .. Dokąd wy się wybieracie? Ile trwało całe załatwianie?

Majeczka123 > 15-07-2011, 19:22

Ja tez wyjezdzalam przez Au Pair in America i faktycznie szybciutko wszystko zalatwilam. I z tego co mi moja koordynatorka z Polski powiedziala to to, ze bardzo malo dziewczyn wyjezdza za posrednictwem tej agencji i dlatego szybko mozna zalatwic match (ale oplaty sa o wiele drozsze niz w CC czy Prowork).

Weu > 15-07-2011, 19:56

Majeczka tzn ile płaciłaś?

anetaar > 15-07-2011, 20:33

Ja jade z Gawo. W amerykanskich agencjach bylam w dwoch, APC i InterExchange. U mnie byly problemy z referencjami dlatego tak wszystko dlugo szlo. w pewnym momencie bylam zawieszona w APC, bo sprawdzali mi jeszcze raz referecnej yzn musialam wyslac npwy druk, bo nie poliliczy mi 2000godzin.

cocoroline > 16-07-2011, 0:04

w Au Pair in America na dzien dzisiejszy koszty sa 530 euro, owszem jest to duza kwota, ale jak narazie sie na nich nie zawiodlam, od momentu zalogowania sie na ich stronie do akceptacji z rodzina minely 3 tygodnie, wierze ze jest to perfect match teraz najgorsze przedemna- 4 miesiace oczekiwania

Majeczka123 > 16-07-2011, 18:41

cocoroline: Tak tj. 530 euro. Troszke duzo, ale tak jak pisalam wczesniej przynajmniej matche sa szybko. 4 miesiace szybko zleca

anetaar > 16-07-2011, 19:53

Zobaczysz, juz niedlugo bedziesz siedziec w samolocie, a jeszcze kawalek dalej bede w drodze,zeby Cie odwiedzic na tej plazy hehe. mi zostalo jeszcze 1,5 miesiaca i tez to czekanie mnie troche wykancza, ale bedzie dobrze, trzeba sie zajac czyms innym i czas zleci.

cocoroline > 16-07-2011, 21:19

wiem wiem zleci, tym bardziej ze mam ostatnio duzo pracy wiec nie ma czasu na myslenie o wyjezdzie jak narazie)

oczubek > 16-07-2011, 23:35

Ja zastanawiałam się nad Au Pair in America i CC, ale zdecydowałam się na Prowork ze względu na cenę. Myślę, że do listopada znajdę rodzinę a jak nie to wtedy zgłoszę się do innej agencji.

Super dziewczyny, że macie już rodziny! Jak zacznę matche, to na pewno się pochwalę
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia