• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ostatni dzień z rodzinką

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ostatni dzień z rodzinką

• Ostatni dzień z rodzinką
  • Re: Ostatni dzień z rodzinką

girlonblack > 18-07-2011, 17:37

mają ramki ze zdjeciami od ppoprzedniej 1 szej au pairki ,zas od drugiej maja misie ktore gadaj 'i love you'.na filmik tez jestem za leniwa .nie mam zielonego pojecia co zrobic.musze chyba poszukac na google jakis pomyslow

girlonblack > 18-07-2011, 17:39

w sumie nie to ze jestem za leniwa na filmik ale nie jestem jakos za .kurcze

dosiunia > 18-07-2011, 22:42

skoro my kupujemy na dzień dobry, to chyba oni powinni nam cos na goodbye sprezentować, a nie my im ale wszystko chyba zależy od relacji z rodzinką, ja rok temu nie robiłam nic, w tym roku chyba też nie

marika299 > 19-07-2011, 0:08

kurde juz sama nie wiem..

ale dosiunia ty jestes tylko na wakacje wiec moze nie zdazylisce wytworzyc bliskich relacji..

chociaz moze i masz racje.co tam,odjezdzam i juz ich wiecej nie zobacze wiec co mi zalezy.a poza tym wiem ze ex au pair nic nie dawala rodzince na koniec a byla ich pierwsza,to nie beda np porownywac ze ona cos dala a ja nie8)

Patty > 19-07-2011, 13:02

Trochę odbiegnę od tematu, ale nie wiem gdzie o to zapytać. Jak spędzałyscie urodziny z rodzinką, robiłyście coś specjalnego, mam na mysli czy pieklyscie jakiec ciasto czy cos w tym stylu?

tosia_ > 19-07-2011, 13:05

Ja chcialam upiec, ale rodzinka mnie ubiegla i kupila tort czekoladowy, posiedzielismy chwile razem, porozmawialismy i heeeeeja poszlam swietowac urodziny ze znajomymi.

Ash > 19-07-2011, 13:49

ja jedne wakacje spedzilam z nimi jak akurat bylismy na wakacjach. rano obudzili mnie spiewajac happy b'day, potem prezenty, i wieczorem poszlismy do wypsnej restauracji na kolacje

a innym razem moje urodziny byly podobne rano prezenty pozniej wspolny lunch, a wieczorem hostka zabrala mnie do teatru na dirty dancing

girlonblack > 19-07-2011, 16:55

ja nic nie robilam.rano zlozyli mi zyczenia,wieczorem zabrali do restauracji ktorą wybralam ,zamowilam co chcialam ,zamowili ciasto ,spiewali happy b day ,dali prezenty[meega] i bylo cacy.baaardo milo to wspominam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia