-
-
Re: pytanie
Insula > 12-04-2011, 15:29
Udzielał się kiedyś często na forum chłopak o imieniu Paweł i z tego, co wtedy mówił mógł złożyć papiery tylko do CC nie wiem jak jest teraz, bo minęło sporo czasu od tego, więc najlepiej zadzwonić.
W GAWO płacisz pierwszą ratę (350 zanim zaczną szukać rodzinę) a po znalezieniu 2 ratę, która wynosić 350 bez promocji, ale jak wyrobisz się w 2 tyg. z wypełnieniem dokumentów to całość wynosi 550zł.
Skoro dostałeś z Ambasady to raczej jest to pewna firma. Wiem, że Paweł w tamtym roku dostał jakoś maile do LCC napisał do nich i dzięki temu znalazł rodzinę. -
Re: pytanie
Piotr > 12-04-2011, 15:58
Tylko jak dostać e-mail do LCC.Poczekam po świętach jeżeli nie będzie żadnej rodziny na moim profilu,a to oni dopasowują będę dzwonił i ich ponaglał.Na stronie Gawo w 2007 chłopak opisuje że był z nimi,zarejestrowałem się mają 48 godz żeby oddzwonić,jeżeli się da to ok.Jak już zapłacę to dobrze by było z nimi jechać.To tylko 550zł by było jak bym się w 14 dni uwinął?? Już nic nie ma dodatkowego czy coś jest? ubezpieczenie czy coś?
Wiadomo dochodzi wiza 140$ ale za program tylko tyle,przecież to darmo prawie w porównaniu do tego co jest w CC to na co oni tyle kasy biorą.1200zł program za wszelką cenę namawiają na rozszerzone ubezpieczenie 1700zł.Jak jest w Gawo,ubezpieczenie pokrywa wszystko?,wolę się czuć bezpiecznie przez ten rok.