• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Tesknota za innym czlowiekiem - co wy na to?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Tesknota za innym czlowiekiem - co wy na to?

• Tesknota za innym czlowiekiem - co wy na to?
  • Re: Tesknota za innym czlowiekiem - co wy na to?

fenka > 11-05-2004, 12:07

No - ale sie na robilo :!: :!: :!: :!:

Wiecie co - chyba do kosciola zaczne chodzic, bo moje modlitwy zostaly wysluchane :lol:

Albo to moja Jennie czyta w moich myslach :twisted:

Wczoraj tak sobie lazilam po miescie i wymyslalam sobie co ja powiem tej mojej Jennie jak bede chciala odejsc. Az mnie leb bolal, tak kombinowalam. Ale - mysle sobie - jeszcze mam troche czasu, to cos tam wymysle :lol:

No i popoludniu zaczela sie gadka z Jennie. A mianowicie - stwierdzila, ze rezygnuje z pracy za 2 tyg. no i w zwiazku z tym nie bedzie potrzebowala au pair. I mowi, ze ona sie cieszy ale wie, ze dla mnie to duzy problem, wiec mam jej powiedziec co zdecyduje. Mam trzy opcje

1. Szybko znalezc rodzine w moim miescie ( dla mnie odpada :? )

2. Mam pojechac do domu odpoczac a potem wrocic do niej szukac rodziny (juz lepiej)

3. Ona mi pomoze teraz szukac rodziny gdziekolwiek i moge od razu zaczac ( absolutnie odpada)

No wiec ja udajac strasznie zmartwiona, chociaz o malo co nie zaczelam pod sufit skakac z radosci, mowie, ze najlepiej dla mnie by bylo zebym przeniosla sie do jakiegos dozego miasta a najlepiej do Londynu, bo w tej pipidowie to ja na pewno nie zostane - chocby mi gore zlota obiecywali :lol:

A ona na to zebym sie szybko zastanawiala, to ona mi pomoze cokolwiek zdecyduje. Acha i jeszcze mi powiedziala, ze jakbym znalazla zla rodzine, to mam w razie czego do niej przyjechac i ona mi pomoze znalezc inna rodzine :lol:

Takim to sposobem bedzie i wilk syty i owca cala.

No wiec za 2 tyg. jade do mojego faceta i wracam niedlugo - juz do Londynu.

Wiec Dziania musi troszke na mnie poczekac, ale jak juz bede, to bedziemy wtedy szlec na calego.

Ale swoja droga to ciekawa przygoda mnie spotkala. I najwazniejsze ze wszystko dobrze sie konczy.

Dzieki wam wszystkim za rady :!: :!: :!:

Papa

Anka > 11-05-2004, 20:46

witam wszystkich

Bardzo fajnie mi się czyta wasze wiadomo?ci dziewczyny i trochę wam zazdroszczę że wy już całe to załatwianie macie za sob? . O kurczę zapomniałam o Młodym , twoje posty s? też ciekawe , ale wracaj?c do tematu błagam was pomóżcie mi wybrać dobre biuro bo jest ich za dużo i nie wiem które wybrać :? Proszę napiszcie mi swoje zdanie o tym...mój adres ... <a href="mailto:fiore4@op.pl">fiore4@op.pl</a> Pozdrowionka

Anka:-)) [/b]

dzannia > 11-05-2004, 21:48

ano trzese ci powiem!!! ;D fenka tyyy!!! no ale okej wytrzymam jako ze bedziesz w koncu w londynie- tylko ci powiem ze nie wiem czy to jest dobry pomysl zebys ty najpierw wracala do polski- sama pamietasz jak to ciezko szlo ze znalezieniem fajnej rodzinki. a duzo rodzin jakby cie na miejscu oblukalo itd to moze by lepiej bylo?! nie wiem... ale zawsze na miejscu to na miejscu. mowie ci najpierw porozgladaj sie przesz te dwa tyg czy nie znajdziesz czegos zaajebistego a jak nie to wracaj. ale moze znajdziesz. aaaaniu slonko a mysmy wszystkei przez neta jechaly!!! ;D tzn magda nie ale ja nie mam pojecia jak ona to wszytko zalatwiala. ;D

Mlody > 12-05-2004, 1:25

Oj dziewczyny bo skonam przy kompie normalnie. Kurcze co? sobie wszyć można asperal czy esperal (lata nauki poszly w diably ;-) )

Kurcze zjechal bym na taka imprezke, ale mnie to nikt nie zaprasza :-( Jak ja chcialem cos w Londynie zorganizowac to musialem sie dokleic do grupy Krakowsko-Szczecińskiej - bo Au Perki nie zawitały. Po powrocie nie było czego leczyć nerek, a o wontrobie to już nie ?mię wspomnieć :-(, powiedzcie na co czlowiekowi taki wyjazd :-) Do senatorium to wybieram się po 60ce- hehe ;-)

Renia a propo wiary - przez 12 miesięcy pobytu w GB miałem 1 (słownie: "jednego"!!! go?cia z Polski) Mianowicie ?wiadek Jechowy starał się mnie nawracać przez prawie 1,5 miesi?ca - ja do Collagu on już czekał, ja na Uniwerek - on już czekał (często o 6:00 rano wyruszałem) ja z Collagu, Uniwerka albo imprezy, a on już (albo jeszcze) czekał. Mowię Wam koszmar, rodzina miała ubaw po pachy, zawsze na Hi, albo Hello odpowiadali czy kolega czeka??? Nie jestem zbytnim cholerykiem, ale jak mu posłałem wi?zankę po 4 tygodniach to mimo iż nikogo nie było w domu cała wiska chuczała na 2 dzień, że budzi się we mnie Afrykańskie Zwierze. Kobieta z poczty zaczęła mnie "molestować" wzrokiem i słowem (nie powiem jaka? rozrywka tez się należy ;-) ), s?siedzi kłaniać, a rodzinka zarykiwała się ?miechem jeszcze bardziej.

Renia radze Ci idz po dobroci się pomodlić bo może oni tam wywiad robi?. A c czasem przybior? atak i to masowy!!! No a poważnie mówi?c to gratulki pomy?lnie rozwi?zanej sprawy !!!

pozdrowionka for all of you!!!

mlody

Anka > 12-05-2004, 22:06

dzannia witanko

Przez internet załatwiała? mówisz hmmmm. Ale skoro tobie się udało czemu nie :lol: Dzannia a mogłaby? przesłać mi adres pod którym to można załatwić please! A tak wogóle to dzięki za odpowiedź

Pozdrowionka Anka <a href="mailto:fiore4@op.pl">fiore4@op.pl</a>

fenka > 13-05-2004, 23:26

No nie, wiecie co, u mnie to jak w kalejdoskopie.

Kurcze, to sie w pamietnik zamienia :lol:

No dobra po kolei. Wczoraj(sroda) moja Jennie wlaczyla automatyczna sekretarke i okazalo sie, ze w piatek dostalam wiadomosc z collegu, ze mnie przyjeli i mam sie stawic na zajeciach w poniedzialek. No swietnie, jak ja do domu jade za 2 tyg. to oni mi tu ze szkola wyjezdzaja (swoja droga Jennie ma chyba ta sekretarke po to, zeby sie na niej kurz zbieral :? , bo jest non stop wylaczona i przez przypadek ja wlaczyla). No ale nic, byla dzisiaj, bo darmowe lekcje mi nie zaszkodza. W szkole bylo super i ludzie bardzo mili. Zaopiekowali sie nowa kruszynka :lol: . Oczywiscie wszyscy sa mili oprocz mojej sasiadki z ulicy, ktora jest w tej samej grupie. To dluga historia z nia, ale ogolnie to mi tak dziala ta dziewucha na nerwy, ze po prostu bym jej ... :bije: . Nie to, zebym lubila przemoc, ale to stworzenie jest strasznie podle. No niewazne. I jeszcze jazda. Na przerwie podchodzi do mnie klient z Azerbejdzanu, albo z inszego bangladeszu i mowi, ze on mowi troche po Polsku. Jak sie okazalo, to mowi calkiem niezle, no i w koncu nie musialam sie produkowac 3 godz. zeby cos powiedziec :lol:

Ale sie fajnie w koncu zrobilo. No a ja oczywiscie wyjezdzam, no ale nic to odbije sobie.

Mlody serdecznie zapraszam na impre :piwko: Oczywiscie do Londynu. Szkoda, ze nie ma Cie w tym czasie co my, bo widze, ze niezle impry by byly :twisted:

A swoja droga, to juz chyba aupairki nie czytaja tego forum, bo widze, wciaz kilka osob, ktore sie wypowiadaja.

Ale czasy byly kiedys co Dziannia i Mlody? Male spiecia miedzy nami :lol: bylo co poczytac, a teraz? Oj, alez nazekam, chyba sie starzeje :oops:

Pozdrawiam wszystkich.

mlody_log nie wyszlo :-( > 14-05-2004, 1:00

Kurcze Wiecie co to jest fakt tylko te same osoby na forum. Zalogować się nie można - no chyba, że dzień dobroci dla Au Perek/ów jest. Słuchajcie ja wiem co to jest - nie jestem już Au Perem to admin zakosił mi przywileje pisania i z za krzaka tworzyć muszę. Nie ładnie adminku nie ładnie :evil: :cisza:

Je?li chodzi o imprezkę to chyba kiedy? wrócicie z tej obczyzny to może się w 3 spotkamy na małe :wink: :piwko:

Nie ma co ukrywać forum umiera, adminek nie konroluje to szaleć można :winko: :piwko: :papieros: :diabel: hehehe kota nie ma to ... forumowicze szalej?.

Fenka tak to mowi? kto się lubi ten się czubi - chyba nie my?lisz się wynie?ć z t?d???

JAK DZIANA I FENKA SIE WYPROWADZA TO JA TEZ ZBIORE ZABAWKI I :auto: W Londynie chyba będę na przełomie sierpnia/wrzesnia, ale jak co to dam jeszcze znac :-)

mlody

Pickus > 14-05-2004, 15:06

Kurde jasne , widze co sie dzieje, zalozyliscie jakas koalicje a reszta co? siedzi i patrzy! Kurde nic sie tu ni dzieje a nawet jak sie dzieje to tylko sporadycznie. Mysle ze to przez to, ze adres forum sie zmienil, chyba wielu o tym nie wie. Kurde a kiedys rzeczywiscie tutaj mozna bylo dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy :-) A fenka Ty sie nie przejmuj, bedzie jeszcze dobrze :-) Zawsze musi byc lepiej :-) pozdrawiam i zycze powodzenia i zycze sobie by to forum odzylo :-)

Picky- niezalogowana

P.S. Leci ktos 1 czerwca za ocean, albo bedzie gdzies na Florydzie?? Buzka pa

mlody_log nie wyszlo :-( > 14-05-2004, 19:39

Picky - no nie odzywała? się tyle, że my?lałem, że nas olała? ;-) No to na imprezie będ? 4 persony :-)

mlody

fenka > 15-05-2004, 17:11

No wiec po kolei:

Mlody - kiedys wroce do Polski i to juz za 1,5 tyg., ale z tego co wiem to Ty mieszkasz gdzies na poludniu, a ja na polnocy i bedzie ciezko cos zorganizowac. Ale jak bedziesz w Lon., to imprezki nie odmowie :wink:

Wyniesc sie z forum nie mam na razie zamiaru, no chyba, ze juz nikt tu nie bedzie zagladal. Chodzilo mi tylko o stare czasy, jak to sie troche klocilismy czy lepszy jest wyjazd przez neta czy przez biuro. Pamietacie? Piekne czasy... :ok:

Picky - dzieki za dobre slowo, ale to nie koalicja i ja na przyklad czekam, az ktos sie przylaczy do rozmowy, bo to przeciez sprawy jakie moga dotknac kazdej i kazdego aupair.

A co do adresu, to przeciez jak ktos troszku pomysli, to se wpisze w wyszukiwarce 'forum aupair' i mu sie pojawi nowy adres, no nie? Ja mysle, ze troche osob odwiedza to forum (widac to chocby po ilosci razy ogladania tego tematu), ale nie chce im sie po prostu pisac. No coz, szkoda!

A tak na marginesie - jak poszla maturka?

Dziania tez nas chyba olala, ze sie nie wpisuje

Pozdrowionka dla wszystkich :!: :!: :!:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna