• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jak się spakować ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Jak się spakować ?

• Jak się spakować ?
  • Re: Jak się spakować ?

aniolek > 25-02-2011, 17:33

ej!!! to Ty na mnie najechalas ja tylko napisalam ze lepiej z Polski!!!!!!!!! i Co nie mam racji??? a ty sama z siebie robisz nie wiadomo co...

89dzoana89 > 25-02-2011, 17:56

Ze niby co PANI WSZYSTKO WIEDZACA z siebie robie?

Chetnie sie dowiem czegos o sobie czego jeszcze nie wiem :mrgreen:

aniolek > 25-02-2011, 18:04

sama wyjeżdżasz z tekstami o mnie a teraz masz problem :mrgreen: zdecyduj sie bo to ty za wszeka cene chcesz mnie osadzic...

ps koncze temat nie chce mi sie pisac bzdur z wami :mrgreen:

Justi > 25-02-2011, 18:17

dziewczęta, dajcie spokój. nie wiedziałam, że mój wątek wywoła tak burzliwą dyskusję.

może jednak wróćmy do pakowania.

aniolek > 25-02-2011, 18:35

to powiedz co chcialabys spakowac? ja bym proponowala rzeczy wygodne reszte dokupisz chyba ze naprawde musisz miec ubrania z gornej polki o wygorowanych cenach. ale moim zdaniem i mnie wezmiesz tym lepiej nie bedziesz musiala tego dzwigac ksiazek to bym proponowala z 2 wziac reszte wypozyczysz tutaj po ang a plyty po co? ja nabralam a i tak nie slucham...

89dzoana89 > 25-02-2011, 19:12

Ja bym powiedziala zebys wziela dresy jakies bo w tym najwygodniej z dzieciakami sie pracuje, male ilosci kosmetykow! W hotelu dostaniesz wszystko ( mydlo, zel, balsam, suszarke, czyste reczniki) wiec szczoteczke, jakas mala paste zeby na pierwsze dni byla;P

Plyt nie bierz, jak mozesz zgraj sobie po prostu muzyke na laptopa czy mp4, szkoda miejsca. U mnie wiekszosc walizki zajely prezenty i kosmetyki tzn miejsca mialam duzo ale kg juz nie :mrgreen:

W NY ziiimno wiec czapka, szlik, rekawiczki musza byc bo wieje okropnie ( dzis akurat wieje i pada co jest jeszcze gorsze )

Hmmm...ja wzielam tylko jedna ksiazke do gramatyki ang i jedna polska do czytania w samolocie

Slownika nie bralam bo tutaj kupilam juz.

Justi > 26-02-2011, 14:16

i o takie odpowiedzi mi chodziło. DZIĄKI!!!

może jeszcze jakiś rady co wziąć a czego nie? suszarka? prostownica? choć to pewnie grosze kosztuje?

89dzoana89 > 26-02-2011, 16:21

Suszarki nie bralam, w hotelu byla, tutaj tez mi rodzina udostepnila. Prostownice wzielam ale mimo ze powinna tutaj dzialac jak nalezy to cos dziwnego sie z nia dzieje i czasem grzeje lepiej, czasem gorzej...;P Z tego co sie orientuje to suszarke za 10$ a prostownice za 20$ mozna kupic

martyna > 03-03-2011, 0:35

ja nigdy w dresach nie chodzilam, a teraz tylko to ubieram. Przy dzieciach najwygodniej i nie jest szkoda jak sie ubrudzi

sgalazka1985 > 04-03-2011, 0:32

nie ma co pakować za dużo ciuchów-wiem z własnego dosiwdczenia-nigdy niektórych nie załozyłam a spakowałam, a te które lubie zakładam czesto
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna