• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jaki bank wybrać?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jaki bank wybrać?

• Jaki bank wybrać?
  • Re: Jaki bank wybrać?

Yoanna > 03-02-2011, 0:51

jak dla mnie to za szczegolowe pytania.. w lloydsie o nic takiego nie pytali

Kachaaa > 05-02-2011, 3:58

Barclays :roll:

Yoanna > 12-02-2011, 21:15

w lloydsie rowniez jest konto darmowe. za konto podstawowe sie nie placi.

Yoanna > 13-02-2011, 4:24

hehe

prawda jest taka ze lloyds stara sie wcisnac to platne konto ludziom.. ja jak otwieralam konto to tez jedyne jakie mi zaoferowali to bylo to za 7f. no ale to bylo dawno temu, teraz nie wiem jak jest no i potem jak sie dowiedzialam, ze jest bezplatne to poszlam do nich i mi zmienili, bo po co placic za nic, mi te dodatki w postaci ubezpieczen tel itd niepotrzebne.. ostatnio jak bylam w banku to znowu probowali mnie namowic na to platne konto, ze to takie fajne i w ogole, ale jak powiedzialam ze juz mialam i takiego nie potrzebuje to zamilkli :wink:

Agusska > 13-02-2011, 17:11

założyłam sobie konto i teraz muszę zrobić przelew... Dziewczyny wy tez musiałyście zamówić coś takiego jak PINsentry card reader?? dodam ze mam konto w Barclays. Jak to wyglada u Was :?:

ila > 13-02-2011, 19:50

Ja używam PINsentry card reader. Nie musiałam tego zamawiać, przysłali mi go sami. Card reader wyglada jak mały kalkulator , jak chcesz się zalogować online, to wsuwasz w niego swoją kartę, wstukujesz swój PIN i wtedy card reader podaje Ci kod który musisz wstukać na stronie logowania (robisz to przy każdym logowaniu / przelewie etc, za każdym razem dostajesz inny kod). Jak dostaniesz card reader to wejdź sobie na stronkę logowania i obejrzyj sobie filmik, który dokładnie tłumaczy jak używać card reader. Na początku wydaje się to wszystko skomplikowane ale tak naprawdę jest proste jak barszcz .

Agusska > 13-02-2011, 20:22

a sa za to jakies oplaty? przy logowaniu albo przelewie?

Yoanna > 13-02-2011, 21:51

to jest przy przelewach do innych panstw tylko czy jak?

ila > 13-02-2011, 22:20

[quote name="Agusska"]a sa za to jakies oplaty? przy logowaniu albo przelewie? [/quote]

Nie, żadnych opłat za to nie ma, jest to po prostu dodatkowa forma zabezpieczenia coby dostęp do Twojego konta był tylko dla Ciebie.

[quote name="Yoanna"]to jest przy przelewach do innych panstw tylko czy jak?[/quote]

Przy każdym logowaniu i przy każdej transakcji dokonywanej online.

Yoanna > 14-02-2011, 2:15

a to interesujace.. ani w lloydsie ani w halifaxie czegos takiego nie ma
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna