• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

laptop notebook internet

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• laptop notebook internet

• laptop notebook internet
  • Re: laptop notebook internet

awmygod > 20-03-2011, 19:30

a jak jest z cenami w UK, wie ktos? Mozna znalezc niedrogiego notebooka, czy lepiej w PL?

89dzoana89 > 21-03-2011, 0:26

notebooka kupisz do 200£ ja za laptopa dalam 430 ale juz wolalam zaplacic wiecej za cos ponoc dobrego ( z rekomendacji mojego brata informatyka )

chorągiewka > 29-03-2011, 10:20

hej

ja mam jeszcze pytanie o telefon: czy warto jest zachować w USA polski numer? jak się porozumiewacie ze znajomymi/rodziną? zdzwonicie czy raczej przez internet wszystko?

89dzoana89 > 29-03-2011, 11:07

Wiesz ja bylam tam tylko miesiac ale mialam swoj polski nr, mam tel na karte i rodzinka i znajomi mogli do mnie pisac za normalna stawke obowiazujaca w Polsce Ja najczesciej odp z bramki internetowej Co do dzwonienia do nie bardzo pomoge...mozesz kupowac karty za kilka dolcow i dzwonic tanio na domowe, mozesz przez skypa ( jesli chcesz na domowy to doladowujesz konto skypa i masz za kilka gr/min, wiem ze mozna tez kupic tel z sieci MetroPCS i masz darmowe polaczenia na stacjonarne do PL i sms tysz

z_t > 30-04-2011, 11:38

Ja mam pytanie w jakiej cenie są macbooki w USA bo muszę i tak kupic ten komputer, a w następne wakacje planuje wyjechac do stanów? Nie spieszy mi się aż tak z zakupem bo mam drugi Będe wdzięczn za odp.

Sake > 30-04-2011, 18:08

[quote name="z_t"]Ja mam pytanie w jakiej cenie są macbooki w USA bo muszę i tak kupic ten komputer, a w następne wakacje planuje wyjechac do stanów? Nie spieszy mi się aż tak z zakupem bo mam drugi Będe wdzięczn za odp.[/quote]

Najtańsza opcja: 999$ +tax

sylwiaQ > 18-05-2011, 23:50

A wiecie może jak ceny neetbooków w Londynie, chodzi mi o taki 10cali np...

Chciałabym sobie kupić, bo przyda mi się też w Polsce taki mały.

Saiisuke > 19-05-2011, 11:47

Myślicie, że jak w bagaż podręczny do torebki włożę lapka to będzie ok?

sylwiaQ, jak będziesz chciała używany to nawet od 5Ł kupisz jak się dobrze rozejrzysz. A nówki to do 150-200Ł mnie więcej, zależy jakiego sprzętu będziesz szukać. Ceny sprzętu komputerowego w UK, z tego co wiem, są takie same, a czasem niższe niż u nas.

Ash > 14-06-2011, 12:48

Ja tam swojego lapka biore wszedzie

nie lubie korzystac z cudzych, a jednak tu zapiszujesz zdjecia, rozne pamiatki... a gdy korzystasz z hostki to co potem? kasujesz i wracasz?

Saiisuke > 14-06-2011, 16:28

A czy na lotnisku mogą sprawdzić legalność oprogramowania na lapku?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia