-
-
Re: Agusska w Londynie !! :)
Agusska > 20-02-2011, 2:16
nie bylo tak zle ale ciesze sie ze juz wrociliw ciagu dnia bylo spoko ale nocami to nie raz bylam blisko zawalu -
Agusska > 21-02-2011, 20:49
TRAGEDIAAAA;/;/ Takiego pecha jak ja to nie ma chyba nikt!!!! Wygłupiam sie dzisiaj z chłopcami i przez przypadek przewróciłam sie i złamałam zęba!! :?:? Wyglądam jak jakas czarownica którą straszy sie dzieci bo to jest górna jedynka!! W dodatku boli... Nie wiem co mam robic... Ponoc dentysta w uk jest drogi strasznie;/ Dziewczyny orientujecie sie jak to wyglada tutaj?? -
rosario > 21-02-2011, 23:07
o kurde !!! to straszne :O
rzeczywiscie pech straszny
a hosci nic ci nie doradzaja, gdzie mozna by to bylo jakos zalatwic w przyzwoitych cenach ? -
shiri > 24-02-2011, 4:08
o w dupe;/ a jesteś ubezpieczona?? może Twoje ubezpieczenie pokryłoby koszty....jeśli nie to chyba pozostaje Ci wziąć z tydzień urlopu i bukować bilet do Polski, samolotowe z dnia na dzień są bardzo drogie ale bilet autokarowy nawet na następny dzień można zabukować naprawdę tanio z tym że jedzie się ponad 24h, ale ja przeżyłam więc może Ty też przeżyjesz. Mój brat kiedyś złamał sobie połowę jedynki to mu dentysta dorobił tak że nic nie widać, także nie powinno być tragedii. Jakby nie było myślę że bilety i dorobienie zęba w Polsce jakby nie było będzie Cię kosztowało taniej niż w UK.
3maj się!! -
Agusska > 24-02-2011, 14:12
no wlasnie nie wiem co robic bo 2 kwietnia jade na prawie 3 tyg do pl ale to ponad miesiac...;/ ojjj zawsze cos;/;/ -
juanita_90 > 24-02-2011, 16:55
o w dupe ale masakra !!! szczerze powiedziawszy chyba bym się załamała !
Mam nadzieję,że jesteś ubezpieczona. Ja używam tej karty euro26 i naprawdę opłaca się ! -
Yoanna > 24-02-2011, 18:53
ale ta karta tez na dentyste?
tu w uk niestety nie ma bezpletnej opieki dentystycznej, na pewno wiec taniej bedzie zrobic to w polsce. nie czekaj do kwietnia, skocz teraz na pare dni
a co hosci doradzali?
p.s. poszukaj na necie polskich dentystow w londynie, mysle ze moga miec lepsze ceny niz ang.. moze to jakas opcja -
rosario > 24-02-2011, 19:04
też mysle, ze chyba najlepiej byloby na pare dni do polski poleciec, tyle tylko, ze skoro agusska ma 3tyg urlop w kwietniu, to nie wiadomo czy jej hosci dadzą wolne dni jeszcze teraz.. -
Agusska > 24-02-2011, 21:26
no o tym ze bede mogla teraz pojechac na kilka dni do polski to raczej moge zapomniec bo dopiero co mialam tydzien wolnego, w kwietniu znowu, wiec nawet nie bede pytac o to bo wiem ze pewnie by sie zgodzili ale to bedzie dla nich mega problem;/ Pozostaje mi jedynie dentysta w Londynie. :roll: -
rosario > 24-02-2011, 23:34
a juz sie zorientowalas, ile w londynie mogloby to kosztowac?
moze rodzice by cie troszke wspomogli? troche z kieszonkowego... i moze jakos uda ci sie uzbierac ta sume?
o, albo ewentualnie moze hosci by ci troche z gory zaplacili ..? no nie wiem, kombinuj, bo bez jedynki i to na gorze to rzeczywiscie masakra... :|