• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

prezenty od hostow i zyczenia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• prezenty od hostow i zyczenia

• prezenty od hostow i zyczenia
  • Re: prezenty od hostow i zyczenia

au pair_ala > 11-01-2011, 12:22

ja dostałam karnet jednodniowy na masaże, saune, zabiegi kosmetyczne :-)

brightening > 13-01-2011, 23:15

a ja dostałam czarno-białe zdjęcie całej trójki dzieciaczków w srebrnej ramce, słodycze i bilet do domu na urlop (w dwie strony koszt ok. 100e) a jestem u rodzinki pod Hamburgiem.

Schmetterling > 30-01-2011, 18:39

Ja dostalam slownik Langenscheidt'a niemiecko-niemiecki. Wczesniej rodzina "wybadala", co by mnie zadowolilo i rzeczywiscie sie bardzo z niego ciesze

paolinkaaa11 > 19-11-2011, 17:20

A ja sie dowiedzialam dzisiaj od malej ze dostane po choinke skarpetki biale -dobre!!!!!

po tej informmacji doszlam do wniosku ze hosci nie dostana nic (problem z glowy) . A jeszcze pare dni temu zastanawiala sie czy im cos kupic czy nie. heheh .

bossowsky > 19-11-2011, 18:58

ja sie zastanawiam tez. nie spodziewam sie niczego od nich. poza tym jedziemy do ich rodziny na swieta. i poza tym nie wiem co moglabym im kupic- wszystko maja!

angelaa > 19-11-2011, 19:06

może zrób coś sama, albo pomóż dzieciom narysować coś i wstaw do ramki ?

Askim > 20-11-2011, 1:10

Ja z kolei ta inaczej trochę...

Nie mam pojęcia czy dostanę coś, ale sama chcę im zrobić upominki. Mam niemałą rodzinkę, bo 7 osobową także troszkę pieniędzy pójdzie xP No i żeby zaoszczędzić chcę kupić w PL prezenty. W Polsce zapłacę jakieś 3 razy mniej (jestem w Szwajcarii), a poza tym mam juz pomysł co mogę im sprezentować polskiego

Jednakże dostaną moje prezenty po świętach jak ja wrócę do Szwajcarii, a oni z Dubaju

bossowsky > 20-11-2011, 1:19

tak też myślałam o prezencie, który mogę sama zrobić pewnie tak będzie

Sake > 20-11-2011, 4:00

[quote name="paolinkaaa11"]A ja sie dowiedzialam dzisiaj od malej ze dostane po choinke skarpetki biale -dobre!!!!!

po tej informmacji doszlam do wniosku ze hosci nie dostana nic (problem z glowy) . A jeszcze pare dni temu zastanawiala sie czy im cos kupic czy nie. heheh .[/quote]

Przynajmniej dostaniesz skarpetki.

U mnie wczoraj było losowanie. Każdy losuje jedną osobę której wręczy prezent. Mnie nie było na karteczkach. Trochę lipa, bo ja już prezenty kupiłam... Teraz co? Paragonów nie mam nie zwrócę. Zostawie pod choinką. Nie ma co liczyć, że zrobi im się głupio. Pewnie dostane kolejny ręcznik z WalMartu za 6$ (jak na urodziny)2 dni po świetach.

a w Sylwestra pracuję.

balbina > 20-11-2011, 20:46

Sake

no co Ty? To trochę przykre, no ale są i takie rodziny jak widać.

bossowsky gdzieniegdzie można znaleźć jakieś fajne gażdżęty ( chyba już pisałam o tym na forum) np do klucza się przypina nadajnik i ma się taki pilocik i poem się naciska guziczek jak się zgubią klucze i nadajnik pipczy

ale nie wiem czy w swojej mieścinie znajdziesz taki sklep. Jednak najpiękniejsze prezenty są od serca, zrobione samemu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna