• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA pytania!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA pytania!!

• USA pytania!!
  • Re: USA pytania!!

Noemi.best > 20-12-2010, 5:52

Liczy sie liczy - na stronie AuPair in America jest to napisane, to samo mowi moja LCC, tak samo ma kolezanka z AuPair Care, ktora wlasnie konczy program. U mnie np wszystkie kursy z kredytami kosztuja po ok 1000$ za 40h = 3/4 kredyty. Wiec jakby tylko takie sie mialy liczyc to nie mam szans na spelnienie tego wymogu.

anulkaa2 > 20-12-2010, 15:28

ibiego no to masz już z głowy trudny jest taki kurs? zamierzasz zapisać się na jeszcze jeden? ;P

ibiego > 20-12-2010, 16:01

Dl mnie byl troche trudny,bo egzamin przydzielajacy do grup napisalam na 6 poziom,a ze doszlam 2 dni po to w 6 nie bylo miejsc,wiec mialam do wyboru 7 i 8,wybralam 8 bo mialam ta\m kolege,ktorego znalam wczesniej ,wiec na 9 poziomow 8 byla troche trudna,ale mialam mobilizacje ,zeby nie odstawac,final exam na 81 % wiec trgedii nie bylo,ale powiem,ze troche bylo meczace,4 x wtyg,bo to ranki,chcialam isc spac,a tu szkola,chcialabym wziac ale na wiosne,teraz zimo,zimno i kompletnie mi sie nie chce,wybieram dluzsze spanie haha

anulkaa2 > 20-12-2010, 17:26

czyli o co w tym chodzi? im niższy poziom tym trudniej czy odwrotnie ;p hehe ja nie mam pojęcia jak to wygląda ;p 81% nooo to ładnie Ci poszło

ibiego > 20-12-2010, 19:11

Im wyzszy tym trudniej
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia