• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Święta Bożego Narodzenia - Sylwester

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Święta Bożego Narodzenia - Sylwester

• Święta Bożego Narodzenia - Sylwester
  • Re: Święta Bożego Narodzenia - Sylwester

martyna > 01-12-2010, 14:20

e tam, nocowanie na lotnisku jest super! szczególnie jak się ma tylko torebkę, zero bagażu i ciepłych ubrań a do dyspozycji tylko lodowata posadzka, do tego 2h opóźniony lot... tak spędziłam noc w Bergamo. Mam nadzieje, że dolecimy z Mają bez problemów. Póki co pogoda nas dobija

A co do świąt to oczywiście z hostami, bo to przecież będzie początek. Ale cieszę się, że zobaczę jak to u nich wygląda Nie wiem tylko jak przeżyję bez MAKÓWEK!!

WhiteDove > 01-12-2010, 15:34

Szczerze to Was podziwiam dziewczyny! Ja sobie nie wyobrazam swiat tutaj, moze tez i dlatego, ze z anglii jest bliziutko, i jade autem co jest duzo tansze Dla mnie to taki magiczny czas i gdybym nie byla z moja rodzina to bym chytba caly wieczor przeryczala...No ale ja to mientka jestem

Oczywiscie tez jestem ciekawa jak oni tu spedzaja swieta,ale na razie wystarcza mi opowiesci hostow i ogladanie przewdswiatecznych wystaw sklepowych

marika299 > 03-12-2010, 1:46

ja tez na swieta jade do mojej kochanej rodzinki.mysle ze po 7miesiecznym pobycie w holandii raz moge sobie pozwolic na przyjazd.ja tez jak kalrasek jakos nie moge sobie wyobrazic swiat bez mojej familii.tym bardizej ze niestety wiem ze nie dzieje sie tam dobrze,wiec musze wybadac co i jak bo oni nie racza mi powiedziec :? .tutaj juz czuje swieta,sniezek sobie sypie,miasto uzdobione,w glosnikach graja swiateczne piosenki,w sklepach pelno ozdob.ale i tak uwazam ze nie ma tego samego klimatu co w pl..

Flower.Power.Diva > 06-12-2010, 19:33

A Ja mam mloda ciocie w Edynburgu to mnie zaprosila, wiec sobie zwiedze przy okazji Ediego ^^

rajtuzy > 13-12-2010, 2:52

Dziewczyny, a kupiłyście już prezenty dla HF? Ja przyznaję, że z prezentami dla dziećmi problemów nie miałam, ale totalnie nie mam pomysłu co kupić Hostom :roll: Myślałam o polskich słodyczach (bo wiem, co które z nich najbardziej lubi z polskich łakoci ), ale czy to wystarczy? Myślałam o jakiś dodatkowych giftach, ale...no właśnie- brak pomyslów :| Proszę podrzućcie pomysły

maxim > 15-12-2010, 15:04

ja juz jetsm w polsce na swieta i sylwestr..nie chciałam zostac i sie z tego ciesze bo chciaam spedzic je z rodznka i przyjaciółi

young_lady_88 > 05-01-2011, 1:12

[quote name="young_lady_88"] caly dzien w pociagu zeby sie dostac do domu i w drodze powrotnej to samo i pewnie jeszcze nocowanie na lotnisku tak jak ostatnio bo lot o 6 rano czy jakos tak[/quote]

no i wykrakalam :twisted: ale mnostwo osob podobno utknelo na dluzej niz jedna noc. okropna ta zima.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia