-
-
Re: Kogo wolicie - hosta czy hostke?
marika299 > 03-12-2010, 1:30
niby oboje w porzadku a jednak wole hostatez bardziej wyluzowany,z meega poczuciem humoru.tez zawsze jak robi zakupy to pyta sie co ma mi kupic,hostka nie.chociaz i tak mamy pudeleczko z kasa i moge sobie kupowac co chce,czyli zdrowe jedzenie,a nie jesc to ich smiecioweto tak btw :mrgreen:
raczej z hostka ustalam rozne sprawy dotyczace pracy i wgl,host tylko kase placi.
widze ze wiekszosc z Was woli hostow.no dziewczyny powiedzcie dlaczego baby to jedze? :mrgreen: i nie odwoluje sie tu konkretnie do hostek,tylko ogolnie.patrzac na moich znajomych,rodzine.zawsze bardziej w porzadku sa faceci.a kobitki zawistne,zazdrosne,wsyztsko musza miec NAJ i wgl..(uwaga:nie chce generalizowac,ale uwazam ze w tej kwestii kobiety przoduja) -
Re: Kogo wolicie - hosta czy hostke?
young_lady_88 > 12-12-2010, 20:23
[quote name="marika299"]
widze ze wiekszosc z Was woli hostow.no dziewczyny powiedzcie dlaczego baby to jedze? :mrgreen: i nie odwoluje sie tu konkretnie do hostek,tylko ogolnie.patrzac na moich znajomych,rodzine.zawsze bardziej w porzadku sa faceci.a kobitki zawistne,zazdrosne,wsyztsko musza miec NAJ i wgl..(uwaga:nie chce generalizowac,ale uwazam ze w tej kwestii kobiety przoduja)[/quote]
bo jakby nie patrzec, jestesmy od nich mlodsze i (zapewne) szczuplejsze i ladniejsze :twisted: i mieszkamy pod jednym dachem z ich mezami :lol: bo jak ktos obcy ma sprawe do hostki to nazywa mnie jej corka, a nie kolezanka czy siostra :lol: chyba tylko dlatego nie dziwi mnie ze hostkom nie jest do smiechu i ze bywaja wredne.