-
-
Re: co dobrego robicie do jedzenia swoim host dzieciakom :D
maria_kujpom > 21-11-2010, 19:23
obydwie z cultural care... suuuperja mialam swietne dziewczyny na szkoleniu, tylko 1 z nas nie przeszla rematchu nie pyklo nam, ale dziewczyny swietne nawet swieta spedzamy wszystkie razem
Szkoda ze tak przed swietami lecicie, milo by bylo gdyby to bylo jakos po swietach bo dla mnie np. to beda mimo wszystko nie zaciekawe swieta..
Toffu to twarozek sojowy, moi nic innego nie jedli bo byli vega (pomijajac fakt ze jak zrobilam kurczaka w miodzie wszyscy go jedli ;D) lol -
martyna > 21-11-2010, 19:28
no to rzeczywiście w 100% vega
a my lecimy z Proja sie przeniosłam z CC -
sikorkaxx > 22-11-2010, 23:43
haha a ja bylam w dwoch naraz
eeeeeeeeaaaaa pppppppppppppppp aaaaaaaaaaasddddddddddd
mam nadzieje ze nie bede musiala sie zasiadywac w kuchni bo duzo czasu na to leciiiiminimum 2 godziny aby cos porzadnego zrobic lol -
martyna > 23-11-2010, 11:53
ja dostanę listę co mogą jeść na śniadanie i lunchto mi ułatwi życie -
sikorkaxx > 24-11-2010, 11:59
-
psc0 > 25-11-2010, 8:32
Raz stwierdzilam, ze zrobie kolacje dla wszystkich... sleczalam 4h przy garach, zeby zrobic pozadna kolacje dla 7 osobSmakowalo, nie powiem..... ale moj host tatus wymyslil, ze tak mu to smakowalo, ze bede gotowala xo tydzien ;d ... w zyciu sie tak nie ubawilam z zdnego zartu )))
Jedyne co mnie tu dobija to to, ze oni nie jedza zadnego cieplego posilku w ciagu dnia ... zarzeram sie jakimis swinstwami, bo caly czas jestem glodna, chyba zaczne gotowac zupy dl asiebie.. pomidorowka na tydzien i jazda -
maria_kujpom > 25-11-2010, 23:28
sikorka 2h? hmmm... oni tu wszyscy mega na szybko wszystko przyzadzaja...
choc dzis nie turkiego od wczoraj wszyscy przyzadzaja ;D
No i Damplinsy z saltfish tez sie troche robi, ale sa yamiii!
Reszta to minutka
happy thanksgiving ! -
sikorkaxx > 25-11-2010, 23:50
lol 2 godzinmy zajmuje mi robienie obiadu w PL, w USA zobaczymyyaaaaaaaaaaaaale ja lubie pichcic w kuchni -
zlosnica > 27-11-2010, 3:41
Robi się tak naprawdę wszystko byle jak najszybciej i jak najbardziej je nakarmić. Dzieciaki nie docenią wyszukanych dań, ale ucieszą się z mordek na kanapkach itd. ja swojej na lunch najczęściej dawałam kanapki, grilowane kanapki, francuskie tosty (te lubila wybitnie, bo slodkie), hot dogi (znaczy parówka w bułkę i jazda), chicken nuggets z patelni, naleśniki, omlety... to na co właściwie miała ochotę. Do tego kubek soku + groszek z marchewką (taki mrożony, wrzucony na 30sekund do mikrofalówki...) i owoce- kawałki jabłka, jagody, banany albo truskawki... zrobienie lanchu zajmowało mi średnio 5-10min, a wszyscy byli hepi -
sikorkaxx > 27-11-2010, 10:44
fujj groszekz macrhewką? ;/
dzieciaki to jedzą? ja pamietam ze jak bylam mała to plułam tym i beczałam przy talerzu lol