-
-
Re: Co wypada, a co nie wypada robic w domu hostow?
Yoanna > 04-11-2010, 19:03
o, ja ostatnio zaczelam bywac na finchley centralbo jak na uni mam przerwe to jezdze tam na lunch -
tosia_ > 04-11-2010, 19:17
No proszę, mieszkałam kiedyś (aż miesiąc temu) w Finchley Central. Teraz mieszkam bliżej Brent Cross'a, ale to ciągle Finchley. -
Yoanna > 04-11-2010, 20:16
brent cross ;D mijam codziennie bo mam uczelnie na hendon -
Plumeczka > 04-11-2010, 20:27
nie ma to jak mieszkac przy shoppingu na brent crossie
ahh te moje wyplaty -
alicjakkk > 05-11-2010, 0:46
Też zastanawiałam się nad tym co wypada. Mam zamiar jechać w lipcu. Boję się,że zrobię coś nie tak jeśli chodzi o zwyczaje domowe lub relacje z dziećmi. Może to głupie,ale zastanawiałam się co by było gdyby np. dzieciak chciał ze mną spać lub wołał mnie jak się kąpie. dla mnie to żaden problem,ale boję się,że hossci wezmą mnie za pedofajla....
Poza tym nie wiem czy ukrywać w rozmowach kwalifikacyjnych,ze palę czy nie. Z jednej strony jeśli się przyznam to nie będzie na mnie "popytu"- rodziny będą się obawiać, że mimo wszystko będę po kryjomu palić przy dzieciach. Z kolei nieprzyznanie się może być niebezpieczne-jak się dowiedzą zarzucą mi kłamstwo i może nawet wywalą?
Co o tym sądzicie? -
tosia_ > 05-11-2010, 1:08
Ja w pierwszej rodzinie ukrywałam, że palę. Hostka się zorientowała i powiedziała, że mogłam jej powiedzieć, jak się mnie pytała, na szczęście było to w ostatni dzień u nich, więc to olałam. Moja obecna rodzinka wie, że palę (hostka podczas interview się mnie spytała i przyznałam się), dopóki palę na dworze, akceptują to.
Co by było gdyby dziecko zawołało Cię, jak się kąpię? Ja kąpię 'mojego' Maxa i z tego, co wiem wiele au-pair musi kąpąć lub pomagać dzieciom podczas kąpieli. Nie martw się, za pedofila Cię nie wezmą. -
sikorkaxx > 05-11-2010, 10:03
eh....ja tez pale ale przed wyjazdem do usa musze rzucic ;/ niefajnie by bylo gdyby sie potem hostk zorientowala...;/ wkoncu w usa nie akcpeptują palaczy -
sikorkaxx > 05-11-2010, 13:18
dziekuje:*
a no szczegolnie zeeeeee hostka jest strasznie wyluzowana..
ale ja sobie postanowilam ze jak bede w USA To mowie bye bye smokin
co ja sie bede truć...bylam glupia ze zaczelam palic to musze byc teraz madra aby przestac !
to nie bd ani korzystne dla mojego zdrowia i dla mojej kieszeni