-
-
Re: zostać z rodziną czy zdecydować się na rematch...?
shiri > 03-12-2010, 18:08
hej, moja area director napisała mi że mam napisać list w którym mam napisać :,,why your match didn't work out and what you would be looking for in a new family (age of childrem, area) Also, why you want to be an aupair.''
wie może ktoś z Was o co w tym chodzi i czy ten list będzie widziała moja obecna host family??
z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam -
aniolek > 03-12-2010, 18:22
[quote name="shiri"]hej, moja area director napisała mi że mam napisać list w którym mam napisać :,,why your match didn't work out and what you would be looking for in a new family (age of childrem, area) Also, why you want to be an aupair.''
wie może ktoś z Was o co w tym chodzi i czy ten list będzie widziała moja obecna host family??
z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam[/quote]
a poco to?? ja tego nie mialam :? -
aivie > 05-12-2010, 22:05
Mi moja area director tez kazala to pisac. Trzy razy bo ciagle jej bylo za malo.
W ogole dziewczyny jesli macie rematch pamietajcie ze przez 2 tyg macie prawo zostac z poprzednia rodzina na czas szukania nowej. Jezeli oni nie chca was w domu to oni musza placic za wasz pobyt u LCC!!!!
Wy musicie placic tylko jezeli to wy powiecie, ze chcecie sie natychmiast wyprowadzic.
Moja hostka byla LCC wiec wiedziala jak to wszystko dziala. Powiedziala ze nie chce mnie w swoim domu i zebym zadzwonila do swojej LCC ze chce sie wyprowadzic. Ja nieswiadoma niczego tak zrobilam. Moja LCC nie mogla mnie wziac do siebie wiec wyslali mnie do jeszcze innej LCC. LCC u ktorej mieszkalam w czasie rematchu okazala sie wspaniala kobieta i zadzwonila do swojej dyrektorki i przedstawila moja sytuacje. powiedziala, ze bardzo jej pomagam i nie chce zebym jej za cokolwiek placila. Au pair care zaplacilo za moj pobyt u niej. Ale gdyby nie to, to ja musialabym placic przez to, ze nie bylam swiadoma swoich praw.