-
-
Re: rozbilam auto hostow:(
alusss > 08-10-2010, 14:01
teraz to musi być tylko lepiej :mrgreen: jestesmy z Tobą :!: :wink: -
zlosnica > 08-10-2010, 16:06
[quote name="aniolek"]i ze mi wystawia bardzo dobre referenje ale ja mam gdzies ich referenje bo mogli mi wczesniej to powiedziec a nie po wypadku przeciez wiadomo ze to o te rozbite auto chodzi;/ dlatego nie nawidze amerykanow;/[/quote] Ich referencje bardzo Ci się przydadzą, jeśli nie wspomną w nich o wypadku to masz duże szanse na pozytywny remach, no nie? Nie wiem czemu się dziwisz, ze nie powiedzą Ci wprost, że to przez auto- nie mogą tego zrobić po prostu. To nie była Twoja wina i nie mają prawa za to Cię zwolnić. Jednak W OGÓLE się im nie dziwię, że są wściekli i nie chcą już au pair- rozbiłaś ich auto, porshe, naprawa wyniesie ich 3 tysiące dolarów i jeszcze oni muszą za to płacić, a Ty nie poniesiesz żadnych konsekwencji :? Co więcej, w samochodzie były ich dzieci!!! Postaw się na ich miejscu, ja też straciłabym zaufanie do niań, lepiej bym się czuła sama odwożąc dzieci do szkoły i mając kontrolę nad tym co się dzieje... -
aniolek > 08-10-2010, 16:13
nie no ja wiem masz racje ja tez bym nie chciala zeby ktos odwozil moje dzieci ale skoro oni chcieli au pair to musieli sie z tym liczyc ze cos moze sie kiedys stac bo nie ma ludzi doskonalych;/
a w ogole to chcialam wam podziekowacz slowa otuchy mam nadzieje ze bede miala fajna rodzinke w fajnym miejscu;] najgorsze jest to ze musza wpisac wypadek ze rozbilam auto ale przeciez nikogo nie zabilam;/i to nie byla tylko moja wina;/ -
girlonblack > 11-10-2010, 3:57
o boze aniolek wiem co czujesz, w pewnym sensie.wczoraj przywalilam na podworku honda civic z 2006 roku w kosz do koszykowki.rozbilam tylnie lewe swiatlo i stluklam bok z tylu.polecialam od razu do hostow i mowie co sie stalo.host powiedzial okey -stalo sie ,host mama sie troche zdenerwowoalam powiedziala ze to wypadek i ze musze zaplacic-ja mowie ze oczywiscie bo to moja wina i to nie podlega dyskusji.i caly czas mysalalm ze to bedzie ok 200 $ a tu dzisiaj mowia ze 2000 $ ! bo caly bok trzeba wymieniac .ja w ryk [nie ryczlalam juz tak od dawna ] skad ja wezem 2 tys ?! i wiecie co hostka zrobila ? przytulila mnie mocno i powiedziala ze mam nie plakac ani sie nei przejmowac,to byl wypadek i od tego jest placone ubezpieczenie-i w tym momencie kamien mi calkowicie spadl z serca -
Metallinka > 12-10-2010, 22:17
Czekajcie, wymiana zderzaka kosztuje 3000 DOLAROW??!! Jest cos takiego jak ubezpieczenie, i powinni szarpnac firme tej panny. -
girlonblack > 13-10-2010, 0:51
na bank mieli ubezpieczenie,i to ubezpieczalnia zaplaci.i na pewno nie 3000.moja kolezanka miala zderzak wymieniany bop kolesiowa jej przywalila to ok 500-600 $ nie pamietam teraz dokladnie -
aniolek > 13-10-2010, 1:19
no centralnie nawet przy mnie obliczal facet wszystko i ogladal auto i wyszlo ok3000 -
malzielka > 14-10-2010, 16:44
hej aniolek i jak sprawa wyglada?? musisz placic za naprawe?? i czy zmieniasz ta rodzine w koncu?? pozdrawiam i trzymaj sie! -
aniolek > 16-10-2010, 17:42
nie place za auto ale tez i nie moga znalezc mi host family;/ co jest do d... i nie wiem co dalej -
Estuś > 16-10-2010, 22:40
[quote name="aniolek"]nie place za auto ale tez i nie moga znalezc mi host family;/ co jest do d... i nie wiem co dalej[/quote]
oh nie ja mam ten sam przypadek i co ja zrobie jak nie znajde rodzinki?????
Byli tacy mili ale rozumiem ich nawet bardzo dobrze