-
-
Re: Ruch lewostronny
shante > 04-07-2009, 12:13
Odświeżam temat :wink: Czy ktoś się orientuje, ile kosztuje kurs prawa jazdy w UK? Na razie nie planuję, ale ciekawa jestem jak generalnie wyglądają koszta kursu, egzaminu, etc. Podejrzewam, że to dosyć bardzo drogi interes. -
jadlasiebie > 04-07-2009, 21:30
ja teraz jezdze autkiemrodzina za dwie lekcje zapłaciła 44 funty za kazda lekcje po 22 dzieki bogu nie ja musiałam płacic -
dominikan@ > 04-07-2009, 22:32
Z tego co ja słyszałam to nie ma tam kursów tylko tak jak w usa uczysz się jeździć z kimś kto już ma prawko. Chyba że nie masz kogoś takiego to wtedy możesz ewentualnie poszukać sobie instruktora. -
Yoanna > 04-07-2009, 23:38
bierzesz tyle godzin ile potrzebujesz, okolo 20f za godzine. -
shante > 05-07-2009, 0:14
hm. no to kiedyś będę musiała porządnie oszczędzać
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :wink: -
Lunax > 08-10-2009, 14:41
Ja zanim przyjechalam do UK zdawalam prawko, oczywiscie oblalam i teraz nie wiem kiedy bede miala czas na kolejny egzamin.
Ale konkretnie, jak bylam w lipcu przed egzaminem chlopak mojej ciotki zmusil mnie do jazdy ich samochodem, po parkingu.. to byl tylko parking, a myslalam ze oszaleje.
Nie dosc ze stresowalam sie jak ..... to jeszcze ta lewa strona, teraz jestem swiecie przekonaa, ze jak zdam prawko na pewno nie bede tu jezdzic. Chodz po kilku dniach nawet udalo mi sie pojezdzic troszke ^^
Rada:
Duzo cierpliwosci i duzo cwiczyc