• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa

• Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa
  • Re: Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa

hiszpankaa > 15-09-2010, 21:45

ja miałam jechać z proworku, ale nie znalazłam, żadnej rodziny. Weszłam na stronę aupair-world.net założyłam profil i w ciągu jednego dnia już miałam kilka rodzin ofert. Najwięcej jest chyba z UK. Tam na prawde jest w czym wybierać! Ja tak właśnie znalazłam rodzinę w Hiszpanii. Lecę już 25 września! Powodzenia !

agata3008 > 16-09-2010, 1:00

[quote name="hiszpankaa"]ja miałam jechać z proworku, ale nie znalazłam, żadnej rodziny. Weszłam na stronę aupair-world.net założyłam profil i w ciągu jednego dnia już miałam kilka rodzin ofert. Najwięcej jest chyba z UK. Tam na prawde jest w czym wybierać! Ja tak właśnie znalazłam rodzinę w Hiszpanii. Lecę już 25 września! Powodzenia ![/quote]

dzieki wlasnie skorzystalam z tej stronki jest swietna , moze cos sie wkoncu ruszy no i zycze ci wszystkiego dobrego w rodzince do ktorej sie wybierasz.

hiszpankaa > 16-09-2010, 2:40

taka moja mała rada. Aplikuj na jak najwięcej ofert rodzin Jak tylko Ci sie spodobają to od razy im wysyłaj Jeśli nie mają au pair to Ci odpowiedzą a wtedy od razu im maila wysyłaj Ja w ten sposób na prawde miałam mnóstwo ofert od rodzin i było w czym wybierać Pod koniec rozmawiałam już 'tylko' z czterema rodzinami Warto próbować, najwyżej Ci nie odpiszą

marvellous > 08-01-2012, 18:46

jadac z biura wydaje mi sie ze masz bezpieczesntwo tego ze jesli rodzina po Ciebie nie przyjedzie na lotnisko ( przestanie sie odzywac) to agencja cos troche by pomogla, i te rodziny pod tym wzgledem bardziej pewne sa

Takie umawianie sie przez neta jakos zle mi sie kojarzy, ja by sie bala ale zawsze staram sie byc ostrozna

a co do tego biura - wydrukowalam juz papiery z niego ale zrezygnowalam

Astrid > 08-01-2012, 19:10

Czemu zrezygnowałaś? Właśnie też mam już papiery wydrukowane i zbieram opinie o biurze

marvellous > 08-01-2012, 23:34

bo szukalam informacji, na forach bylo bardzo malo, przegladalam informacje chyba z 2 tygodnie, i owszem byly same ciekawe ale po 1 napisali ze wspolpracuja z jakas meidzynarodowa organizacja nie wiem jak sie nazywa IAPA?? chyba tak no i pozniej weszlam na strone tej organizacji i ch tam nie ma! to jakze to? klamstwo??

na forach sa same dobre informacje wiec rzucilo mi sie w oczy ze moze sa to podtsawiane osoby - nigdy nie wiadomo a internet to tez akurt takie urzadzeniegdzie kazdy jest anonimowy

ja wybralam biuro z ktorego bylo bardzo duzo info, jest znane i w ogole.. a cenowo jest takie same jesli sie zalapie na promocje wiec jestem juz zdecydowana ( plusem tego happy jest to ze nie placisz raty wczesniej, ja w moim biurze musze placic pierwsza rate )

hanita > 09-01-2012, 0:50

To chyba się będę zaliczać do tych podstawionych osób, bo też się pozytywnie wypowiem o tym biurze Jadąc do Anglii skorzystałam z ich usług i jestem zadowolona. Na pewno szukanie na własną rękę przez au pair world zajmuje mniej czasu, ale ja tam nie żałuje. Dzięki temu, że pojechałam z agencją czuję się bezpieczniej. A rodzinka trafiła mi się naprawdę super. Dopiero trzeci dzień tu jestem, ale nie mam na co narzekać. I generalnie profile rodzin, które przesyłała mi agencja była na niezłym poziomie. Chociaż wiadomo, na papierze to wszystko fajnie wygląda
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia