• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kwestia nie cierpiąca zwłoki...:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Kwestia nie cierpiąca zwłoki...:)

• Kwestia nie cierpiąca zwłoki...:)
  • Re: Kwestia nie cierpiąca zwłoki...:)

89dzoana89 > 08-09-2010, 13:28

Ja to nigdy nie mam planu bo jak cos planuje to i tak zawsze konczy sie to calkiem inaczej :mrgreen:

Za pierwszym razem przylecialam do UK jako au pair z przekonaniem ze zobacze rodzine po roku dopiero a wrocilam po 2 miesiacach i 2 zmianach rodziny

Drugim razem lecialam i nie nastawialam sie na nic, wspominalam nawet ze moze wroce szybciej niz przylecialam haha a teraz mija moj 9 miesiac tutaj i do Polski to w odwiedziny latam

zlosnica > 08-09-2010, 15:20

Ja też nigdy nie robię planów, bo zawsze coś się spieprzy, wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować;-)

Dzo, a leciałaś z agencji za pierwszym razem? Czemu zmieniałaś rodzinki dwa razy? Jaaa, nie ogarniam tego forum czasami, ludzie i wątki mi się mieszają strasznie

89dzoana89 > 08-09-2010, 17:05

Zlosnica i mi sie czesto wszystko miesza

Tzn jesli chodzi o forumowiczow sprzed roku to kojarze wszystko i ogarniam ale tyle nowych modrek jest ze szok :mrgreen:

Do UK nie lecialam z agencji ani za pierwszym ani drugim razem Rodzinki znalazlam w necie, tzn druga rodzine za pierwszym razem znalazla mi angielska agencja ale i ona sie nie spisala:p

Nie bede sie tutaj rozwodzic nad swoimi przygodami bo wszystko jest w mojej historii zyciowej :mrgreen:

zlosnica > 08-09-2010, 19:09

Noo, już przeczytałam. Trochę przeżyłaś Ale co nas nie zabije to nas wzmocni, dobrze, że w końcu trafiłaś na normalnych ludzi

Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi napisać coś więcej o campach? Tzn. rozumiem ogólną zasadę, ale chodzi mi o to skąd (agencja?), gdzie, jak i kiedy... Może macie jakieś linki, którymi możecie się podzielić?

p.s. dzisiaj zamówiłam sobie katalog z cc, oszalałam

Yoanna > 08-09-2010, 19:18

julita jak wroci ze zwiedzania californii to na pewno sie podzieli wrazeniami i opowie co i jak

89dzoana89 > 08-09-2010, 19:27

tu masz jedna agencje:

http://www.studentadventure.pl/

a z tej chyba Julita883 jechala:

http://www.campamerica.pl/

julita883 > 10-09-2010, 2:45

ja jechalam z campleaders.com i bardzo bardzo polecam. Teraz jestem w NY i jest superancko za rok napewno tez pojade

sunkiss > 10-09-2010, 23:36

ja tez wlasnie jade z campleaders.

lada dzien ukoncze ta aplikacje ze strony internetowej, tylko 2 listy mi zostaly, ktorych nie chce mi sie oczywyscie wypelnic....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia