• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Colege czyli szkoły językowe szukam porady !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Colege czyli szkoły językowe szukam porady !

• Colege czyli szkoły językowe szukam porady !
  • Re: Colege czyli szkoły językowe szukam porady !

Ponczek > 19-08-2010, 23:37

no i mam szkole ! wprawdzie to ona hostka mija załątwiał znaczy wrociłakiedys do domu i powiedziała kiedy i gdzie mam miec test i od kiedy zaczynam .... nie powiedziałmi jednka najwazniejszego ile to kosztuje .Skoro nie powiedziała albo nie wie albo niewiem co odpuszczam sobie denerwowanie się tym ... dzieki za porady ;D

Ciekawska > 27-09-2010, 13:51

Podlacze sie pod ten watek. Nie wiecie czy jest mozliwosc znalezienia czegos taniego o tej porze roku. Wertuje te wszystkie strony i wychodzi na to ze nie. Hostka dzownila juz dwa razy do szkoly, raz bylysmy osobiscie i wszedzie jest full :/ Jestem z acton, moze ma ktos pomysl na cos w oklicy, bardzo mi zalezy na szkole. Bede zobowiazana. Bo ja juz nie mam koncepcji.

mpiramowicz > 30-09-2010, 10:08

Hej, Ja też szukam szkoły językowej tym razem w Galway (Irlandia). Gdyby miał ktoś jakąś wypróbowaną i nie drogą (bo sama muszę za nią płacić) to byłabym wdzięczna

Ponczek > 05-10-2010, 16:05

ja jestem na ealingu i z tego co wiem on ma tez filie w acton niewiem czy tan akura ale na ealing sa jeszce miejsca oczywiscie na zajecia z ang .. ale gdybys nic nie znalazla teraz to nie martw sie te kursy zazwyczaj zaczynaja sie od wrzesnia i trwaja jakies 6 tygodni mona to oczywiscie przedluzac jakos tak czy owak wkrotce rozpocznie sie nowy semestr ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia