• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

Kachaaa > 04-08-2010, 21:13

No tamten okazal sie doopkiem lekko mowiac slowa nie dotrzymujacym ale poznalam Charliego potem :O jestem krejzi ale taka happy

ila > 04-08-2010, 21:33

Kachaaa, opowiadaj co to za story z tym Charliem!! Kocham wszelkie stories tego typu .

Kachaaa > 05-08-2010, 9:34

W sumie miaam kilka randek -5 ale niewypaly raczej. A jego poznalam glupio hah mialam weekend off I sie nudzilam na stronce sie zalogowalam I sie zlukalismy w sob poznym wiwcz zaczelismy pisac spotkalismy sie w niedziele o dwunastej no I stalo sie zakochalam sie szalenstwo znam go krotko 2 tyg hehe idzielismy sie 5 razy czy cos jakos ale....:love: czuje sie jakbym go znala rok super sie gada nie ma problemow z komunikacja at all ach no wiec mialam randke pierwsza w hyde parku, maraton byl, avh powiem tylko tyle - zainteresowanie z obu stron nie dpodziewalkam sie ze taki slodziak ach ;D Charlie slodziak co tu duzo gadac spodziewalalm sie niewypalu kolejnego ale spotjac sie chcialam zeby sie nie wkrecac w znajomosc,se mysle jakis maly gbur bedzie brzydki pewno ale coz nudzilabym sie anyway i poszlam patrze gdzie on pod tym gate'm a tu :O gosh to on pierwsza mysl-wow wysoki :d miejsce na szpilki jest 10 cm jak nie wiecej druga mysl - niebieskie oczka no i akcent :love: ach ale zainteresowanie obustronne o wszystkim gadalismy o exavch o rodzinie takie tam haha zarty hahaa.... no i wogole siedzimy na lawce siedzimy on mnie objal a ja ze niby nie widze hahahaha brechy mowie wam a potem na trawie lezelismy gadamy a on mnie pocalowal hahaha jak to czytam to mam downa napalam sie jak nastolatka ale tak bylo buahahaha a on - powiedz cos powiedz cos ten zkcent masz polski a ja Aj dont! ;D hahaha a ja mowie ey ty poiedz lepiej bo ja na britysz aksencie bylam na studiach i brechty ciagnelismy ;D a on powtorz 'stay' bo akcent polski masz a ja nieeeee ;] spotkalismy sie kilka razy od tego czasu piszemy dzwonimy ach glupie to ale tesknie za nim czuje sie jak glupia zabujana nastolatka a nastolatka juz nie jestem ;O hahah ale jestem taka szczesliwa do. Easbourne na plaze na weekend jedziemy y ach chcialam zawsze tam byc teraz mam off do niedzieli

ila > 26-08-2010, 19:58

Kachaaa, jak tam story z Charlie'm się toczy?

Kachaaa > 27-08-2010, 21:41

No super do PL lecimy za tydzien jest nam tak super ze az nie wierze its too good to be true!<3

Jestesmy razrm oczywiscie ach

89dzoana89 > 06-09-2010, 19:27

Oooo a to dopiero love story;p!!!

Ty lepiej Ila opowiadaj jak tam u ciebie?

Jedna na salsie, druga w necie...haha

Fajnie tak poczytac sobie takie story...moze i mnie cos podobnego spotka... :mrgreen:

Klarasek > 06-09-2010, 19:29

ja tam na przykład zamierzam randkować w Hiszpanii

hiszpankaa > 17-09-2010, 1:53

To Ty Klarasek będziesz randkować i jednocześnie mnie pilnować Bo ja zostawiam mojego w Polsce i się trochę boję... Sama siebie boję co mi może do głowy strzelić

juanita_90 > 01-10-2010, 15:06

[quote name="hiszpankaa"]To Ty Klarasek będziesz randkować i jednocześnie mnie pilnować Bo ja zostawiam mojego w Polsce i się trochę boję... Sama siebie boję co mi może do głowy strzelić [/quote]

uuu nie wróże niczego dobrego ! Pojechałaś do Hiszpanii i masz chłopaka?? WOOOWWW ja bym się nie odważyła Tzn będą Cię tak kusić aż się w końcu skusisz napewno

Moje love story ciągnie się już prawie 8 miesięcy !!! a motyw taki,że wychodziłam o 6rano z imprezy (Villa Rosa - Madrid - pozdrawiam wszystkie au pair z Madrytu ) z koleżankami a on ze znajomymi z innej knajpy i nas zaczepili chciał mi przedstawić swojego kolegę a ja do niego z tesktem - a z Tobą co jest nie tak I zamiast do domu to przesiedzieliśmy 2 godziny na ulicy gadając. Odwiózł mnie i moją koleżanke , spotkaliśmy się dwa dni potem po 3randkach nazwał mnie swoją dziewczyną a ja w szoku mówię do niego - to może byś tą swoją dziewczynę wreszcie pocałować bo jeszcze tego nie zrobiłeś. Nie jest typem hiszpańskiego amanta itd...niziutki, teraz dużo przytył ale uwielbiam go. I mamy już bilety do Polski na święta

Klarasek > 01-10-2010, 23:14

Ja tam zamierzam byc aktywna w tym wątku. Żeby nie było :roll:

Hy hy...jutro się zaczyna...Mężczyźni wszelkiej maści i narodowości strzeżcie się! Klaritka nadlatuje i jest na głodzie!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia