-
-
Re: Przygode z USA czas zaczac! (?)
alusss > 19-06-2010, 11:37
Hej mariaja mam podobna sytuacje heh i moi rodzice nadal mysla ze pojde na studia pfff... jestem dorosla i moge robic co chce :lol: rozmawiałam juz wstepnie z pania z prowork.a w pon. zloze podanie o paszport. ) A o prawko sie nie martw napewno dziewczyny tu z formu beda trzymać kciuki.! pamietajcie DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY ) :!: :wink: -
Johnson > 21-06-2010, 13:39
Marysia,
zdałaś ?? -
maria_kujpom > 21-06-2010, 15:34
Nie ;(
Nie dam sie tak latwo. O nie... Walcze wciaz. Jakies prawo jazdy nie utrudni mi wyjazdu do stanow.! ;P -
Johnson > 21-06-2010, 16:24
mi utrudniło -
Johnson > 21-06-2010, 16:24
ale nie daj się!! Ja się poddałem za łatwo -
mloda > 21-06-2010, 17:41
niekoniecznie... nie wszystkie rodziny potrzebuja kogos z prawem jazdy. -
ell > 21-06-2010, 17:54
teraz w polskich agencjach nie chcą już brać nikogo bez prawka - można złożyć papiery, ale wysyłają je dopiero jak ma się prawo jazdy -
maria_kujpom > 21-06-2010, 18:23
[quote name="Johnson"]mi utrudniło[/quote]
zabolało. ;O
Moj plan jest okropny, jestem zlym kierowca jezeli zdam bede zagrozeniem (to chyba logiczne jak tyle razy oblalam.!) przenosze sie z prawkiem na mala pipidówe i moze tam gdzie sa dwie drogi na krzyz ogarne ?
I hope so.
Jak dla mnie to chore, ze nie przyjmuja papierow od osob nie posiadajacych prawka skoro nie wszystkie rodziny je wymagaja. ;| Chore to.CHOOOOREEEE -
ibiego > 21-06-2010, 19:02
Maria dasz radęja podchodziłam 5 razy aż w końcu się udało Ja zdawałam w Warszawie,i też już chciałam się przenosić ,ale w końcu się udało,niestety tak już to funkcjonuje,mają z tego kasę to nas uwalają
Jeszcze terminy miałam po 20 dni nastepny exam i musiałam pisać podanie o przyspieszenieile nerwów się najadłam to masaaakra a gdzie Ty zdajesz? i które teraz podejscie?
Trzymam kciuki,a prawko rzeczywiscie nie jest zawsze potrzebne,wiec dziwne te ich wymogi -
maria_kujpom > 21-06-2010, 19:44
Zdawalam w Bydgoszczy, 4 razy. ;O
Mam dosc przenosze sie do Włocławka (tyle, ze przesylanie papierow tez trwa).
Jak uwazacie jest mozliwosc zebym zorganizowala caly wyjazd (wlaczajac w to prawko) do konca pazdziernika?
Czy jest to wogole realne? o.O