-
-
Re: "100" things to do before you "die"
Aśśśś > 01-06-2010, 20:34
[quote name="Sake"]Aśśśś Inwestycja w samochody to żadna inwestycja. Samochód z każdym dniem traci na wartości. Paliwo, ubezpieczenie, naprawy... Lepiej zainwestować w znajomość z właścicielem jaguara. Zawsze można go wymienić na lepszy model :mrgreen:
Skoro już jesteśmy przy samochodach... Kupię kiedyś 30letniego garbusa, pomaluje go na różowo, ozdobię kwiatami i zjeżdżę całą Europę![/quote]
hmmm pomyśle nad tym 8) , hehe ale wiesz co? chciałabym zobaczyć tego różowego garbusa kiedyśjak byś przejeżdżała przez małopolskie str, daj znać, pomacham Ci prześcieradłem ,
Mój wujek do ślubu jechał zielonym garbusem w kolorowe kwiatki- tak inaczej to wyglądało ;D ja do ślubu pojadę hmm moim jaguarem ha! i z Majkelem u boku :twisted: -
mloda > 01-06-2010, 20:51
Chiny
Japonia
Indie
Australia
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -
ell > 01-06-2010, 21:00
a ja bym chciała stanąć nogą na każdym kontynencie (ale na razie mam tylko dwa na koncie 8) :lol: ) -
Aśśśś > 02-06-2010, 16:25
[quote name="ell"]a ja bym chciała stanąć nogą na każdym kontynencie (ale na razie mam tylko dwa na koncie 8) :lol: )[/quote]
już jest bliżej niż dalej, a ja zapomniałam dopisać do mej listy ze do 25 r życia zamierzam przejechać sie na ścigaczu -
Metallinka > 02-06-2010, 17:05
Ja mam zamiar kupić ścigacza i jeszcze zrobić pozwolenie na broń... -
Insula > 02-06-2010, 18:09
-być jak największej ilości koncertów RHCP Gunsi U2 Snow Patrol ;D
-włamać się do domu John'a Fruscianta (mieszka podobno w Kalifornii) by nauczył mnie"Snow"
-takie cudo kupie kiedyś i zagram z kapelą swoją ;D
http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0 ... /14460.jpg
-Golden Gate
-rok w USA -
Sake > 02-06-2010, 21:41
Z pozwoleniem na broń to niestety nie taka łatwa sprawa... ALE też bym chciała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-zrobić prawo jazdy na WSZYSTKIE kategorie od A do Z
-mieć własne mieszkanie
-przemierzyć USA wzdłuż i wszerz na Harlejku :oops: -
Sake > 02-06-2010, 21:43
Cytat:hmmm pomyśle nad tym 8) , hehe ale wiesz co? chciałabym zobaczyć tego różowego garbusa kiedyś
jak byś przejeżdżała przez małopolskie str, daj znać, pomacham Ci prześcieradłem ,
W małopolskich stronach spędzam większość czasu, także na pewno będziesz miała okazję podziwać moją "Kruszynkę" jak już ją zdobędę :mrgreen: -
Sake > 04-06-2010, 0:45
:!: Nauczyć się żonglować -
tosia_ > 05-06-2010, 22:58
Bardzo ciekawy wątek
- być au pair w Londynie - to taki mój priorytet, który mam nadzieję już niedługo się spełni,
- co roku jeździć na zagraniczną wycieczkę (oczywiście co roku inne miejsce),
- skok na bungee ( widzę, że dość popularny jest wśród nas tutaj),
- nauczyć się kitesurfingować.