• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ciuchy:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Ciuchy:)

• Ciuchy:)
  • Re: Ciuchy:)

dosiunia > 28-05-2010, 11:23

jedynakom - nie! rozpieszczone bachory xp

ila > 28-05-2010, 14:30

Nie jedź do jednego dziecka, jedno dziecko to złooooooooooooooooooo jak masz dwójkę to zawsze inaczej bo bawią się ze sobą a jedynaka Ty musisz zabawiać.

catia > 28-05-2010, 19:06

hehe a ja polecam 5 dzieci, super zabawa

dosiunia > 28-05-2010, 19:20

no ja mam 4, pozdrawiam

mloda > 28-05-2010, 23:01

3 jest najlepsza a 6 latki wcale nie sa wredne. Jedynaki sa okropne a w dodatku moze ci sie strasznie nudzic z nim.

rybkalubiplywac > 29-05-2010, 11:32

Aaaaa, to ja już nie wiem! No bo ta jedynaczka będzie raczej spokojna. Ma 9 lat, chodzi na balet i musi się dużo uczyć bo tego rodzice od niej wymagają. Poza tym wydaje mi się, że przy niej będę mieć więcej luzu. Poza tym ona mieszka w małym mieście,a ta dwójka na wsi! A ja nie wiem czy chcę jechać na wieś...

julita883 > 29-05-2010, 12:19

Ja byłam w Angli u jednka miał 7 lat. Był tak rozpuszczony że aż szkoda słów. Wogóle sie mnie nie słuchał, szybko sie nudził nie dało rady sie z nim bawic, rozmawiać itp bo on jest najlepszy i wszystko wie. Niby też miał mnóstwo zajec bo i pływanie i lekcje footballu ale jak zoastawałam z nim sama to istny szatan. Dlatego NIE dla jedynaków!!!! Wiesz to Twoja decyzja nie musisz sie tym sugerowac co tu wypisujemy musisz poczuć tą rodzinkę i wiedzieć że to do nich chcesz jechac. Jak by to był mój wybór wybrałabym dwójke i nawet gdyby to była wies...Ale dyczja należy do Ciebie.

89dzoana89 > 29-05-2010, 14:17

A ja mam teraz 5-letnia jedynaczke i nie narzekam Jesli od poczatku nie pozwoli im sie na wiele to potem jest git;D moja hostka ma z nia niezle problemy ale ja nie Mieszkam z nimi juz prawie 5 miesiecy i ta jedynaczke sobie chwale Dziecko w takim wieku na dodatek fajne bo i samo sie soba zajmie i fajne zabawy mozna powymyslac

Yoanna > 29-05-2010, 20:12

ja czasami opiekuje sie szesciolatkiem i o maj gad. niby grzeczny, ale non stop musze sie z nim bawic bo przez tv czy kompem dlugo nie wysiedzi :lol: a nie oszukujmy sie, ile mozna sie bawic? mnie to zwyczajnie nudzi.. lepiej jak dwojka dzieci to beda sie razem bawic a ty jak chcesz a nie ze caly czas musisz

Kachaaa > 17-06-2010, 18:30

oj okupilam sie za wsze czasy nie moge sie doczekac szopingu znow
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna