• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

rosario > 04-01-2011, 23:33

yyyyyyyy ?

to jeszcze lepiej ;]

przeciez to nie jest agencja nawet, niewiadomo kto miałby dostęp do tego, a to są takie dane nie tylko imię i nazwisko, tylko wiele szczegółowych, których się nie podaje w takich miejscach. nie rób tego! naprawdę, dobrze ci radzę

anek1987 > 05-01-2011, 0:02

Nie mam zamiaru, ale kurde nie mogę założyć konta sobie przez to bo ciągle mi odrzuca za brak dowodu :?

rosario > 05-01-2011, 0:41

wg mnie to ostro przeginają na tej stronie..

jakieś takie sztuczne przeszkody tworzą, żeby nie założyć tam konta, tylko nie rozumiem zupełnie po co... przecież powinno być im na rękę, że mają dużą bazę aupairek.

no ale cóż. to "ich biznesowa decyzja i nie będą o tym dyskutować" :?

zlosnica > 05-01-2011, 4:03

dziwne, ja parę chwil temu założyłam konto i wszystko poszło bez problemu, 5 minut roboty i z głowy.

rosario > 05-01-2011, 16:56

:O:O:O

nie kumam tego !!!

zgredek > 06-01-2011, 0:57

[quote name="zlosnica"]dziwne, ja parę chwil temu założyłam konto i wszystko poszło bez problemu, 5 minut roboty i z głowy.[/quote]

Miałam kiedyś konto, ale długo nie używałam i mi skasowali. Założyłam od nowa bez problemu, ale potem wysłali wiadomość, że muszę im napisać maila z imieniem, nazwiskiem, numerem telefonu i coś jeszcze (tak więc za kilka dni pewnie też otrzymasz taką wiadomość próbując się zalogować do konta). Jako że konto mi niepotrzebne, to się w to nie bawiłam. No ale zdaje się, że obecnie następnym krokiem jest ich prośba o skan dowodu, co dla mnie jest absolutnie nie do zaakceptowania.

Rosario Nie mam pojęcia czemu tobie nie udało się nawet założyć konta, ale skoro ta strona robi teraz takie trudności, to może rozważ rejestrację na innej stronie. Tylko uważaj na scam, bo podobno z innych stron dużo tego przychodzi.

rosario > 06-01-2011, 1:53

Zgredek -

orientowałam się jak to jest na innych stronach, ale baza rodzin na nich jest tak uboga w porównaniu z www.aupair-world.net , że szkoda gadać...

Dziś za mną znów kilka prób założenia konta na tej stronie - oczywiście bezowocnych. Szkoda, że przedstawiciel/ka tego serwisu zalogowany/a na naszym forum, nie wypowie się w tej sprawie i nie powie ani słowa o tej sytuacji...

Bo już pal licho to, że muszę szukać inaczej, jednakże zupełnie nie do przyjęcia jest dla mnie, to że bez powodu moje zgłoszenie jest odrzucane - pomimo, że spełniam wszystkie warunki regulaminu.

Podejrzewam, że może chodzić o to, że chcą ograniczyć liczbę logujących się dziewczyn z Polski... a taka dyskryminacja jest po prostu chora i nieetyczna.

rosario > 06-01-2011, 15:55

[quote name="aupair-world.net"]

Powod na pewno byl, jesli Pani do napisze na pewno podamy powod.

Pozdrawiam serdecznie[/quote]

taaaaak, napisałam maila z zapytaniem o przyczynę odrzucenia mojej aplikacji, po czym dostałam odpowiedź, że oni nie będą dyskutować ze mną o ich biznesowej decyzji.

Także "powód był na pewno" - rzeczywiście, szkoda, że urojony ; /

rosario > 06-01-2011, 16:36

wysłałam prywatną wiadomość

rosario > 06-01-2011, 17:32

[quote name="anek1987"]Kurcze, to ja chciałam założyć konto i do mnie napisali, że muszę przesłać im skan dowodu... :?[/quote]

TAK !!!

a ta pomoc, którą mi zaoferowała pani Joanna oraz zbadanie "mojego przypadku" skończyło się również nakazem przesłania im skanu mojego dowodu osobistego !!!!!!

Dziewczyny uważajcie na tę stronę, bo już nawet nie chodzi o same abstrakcyjne wymogi - ale zastanówcie się, bo to jest bardzo podejrzane, że oczekują poznać tyle ważnych danych osobowych jak pesel, numer dowodu itd... posiadając takie dane, można zrobić wiele rzeczy, np mój wujek podał takie dane kobiecie podszywającej się za pracownicę TP {przez telefon} i ktoś wziął kredyt posiadając jego wszystkie dane !!!!!! Na szczęście udało się ustalić , kto za tym stoi i nie musiał spłacać tej pożyczki, ale jak dla mnie to jest wystarczająca przestroga, żeby nie podawać takich danych tej kobiecie...

Jeszcze raz ostrzegam przed stroną oraz przed liczeniem na jakąkolwiek pomoc ze strony pani Joanny "aupair-world.net"
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia