• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jak szukacie rodzinek na wlasna reke???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• jak szukacie rodzinek na wlasna reke???

• jak szukacie rodzinek na wlasna reke???
  • Re: jak szukacie rodzinek na wlasna reke???

karolinka > 23-08-2010, 18:57

wiekszosc dziewczyn z tego forum wyjechalo do Europy na wlasna reke i jakos zyja..

marika299 > 23-08-2010, 20:53

hahaha AKM to bylo mocne.to jest forum dla operek,a nie miejce na reklamowanie swojej firmy.przesledzilam Twoje posty.

wyjazd na wlasna reke jest o wieele lepszy.agencje tylko zdzieraja z Cb kase,a jak cos idzie nie tak to agencja stoi przewaznie po str rodziny,gdy chcesz zrezygnowac z rodziny,jestes zmuszona byc z nimi przez jakis czas(chyba 3 tyg?nie jestem pewna) i przezywac pieklo.agencja oferuje Ci tylko kilka rodzin,jak bedziesz za duzo wybrzydzac to wtedy na Cb naciskaja,zas gdy szukasz na wlasna reke,przebierasz w tys ofert,i to TY w pelni decydujesz do kogo chcesz jechac.czy to sa wystarczajaceargumenty dla tych wahajacych sie?

Kachaaa > 25-08-2010, 4:07

ja z greataupair wyjechalam i co zyje rodzinka super :mrgreen:

jankaz > 02-10-2010, 0:33

Piszecie, że wyjeżdżacie na własną rękę do krajów europejskich. A wyjeżdżała któraś z Was na własną rękę do USA? Jak wtedy przedstawia się sprawa z wizą, bo inaczej niż przez agencję wizy J1 nie można dostać?

mloda > 02-10-2010, 12:12

z tego co wiem do USA nie da sie bez agencji

karolinka > 03-10-2010, 16:54

chyba, ze chcesz pracowac nielegalnie, bez ubezpieczenia, to mozesz wyjechac na turystycznej.. jak jedziesz do USA z agencja to jestes legalnie, jest bezpiecznie,nie jedziesz w ciemno, bo masz pwnosc, ze ktos tam jest na miejscu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia