• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

tosia_ > 21-09-2010, 0:14

@Pyśka

Poszukaj dobrze na forum, bo już niejednokrotnie były podawane stronki, gdzie można znaleźć rodzinki.

anek1987 > 04-01-2011, 16:33

Witajcie dziewczyny

Postanowiłam założyć wątek dla osób, które chciałyby najbliższe wakacje spędzić jako Au Pair

Powoli zaczynam rozglądać się, przeglądac ogłoszenia, ale chyba jeszcze trochę za wcześnie.

Marzy mi się Londyn na wakacje 8)

Zastanawiałam się czy nie zgłosić się do jakiejś agencji czy szukać jednak na własną rękę. Przejrzałam agencje i w większości są płatne, a na sam wyjazd na wakacje to się nie opłaca...

A Wy gdzie planujecie wyjechać?

Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy :wink:

rosario > 04-01-2011, 18:38

hej !

ja też się wybieram w te wakacje, podobnie jak w poprzednie

myślę znowu o Londynie, ale chyba jednak zdecyduję się na Hiszpanię

mam ochotę spędzić 2 miesiące gdzieś nad morzem, w gorącym miejscu

aa,no i ja planuję szukać rodziny na własną rękę ;p

monikagwo > 04-01-2011, 18:55

Cześć dziewczyny

Ja też wybieram się w wakcje Chciałabym do Irlandii, Norwegii lub Hiszpanii. I też szukam na własną rekę. Jak tam macie już jakieś owoce poszukiwan ?

anek1987 > 04-01-2011, 19:51

No to jest nas wiecej

Ja przeglądam oferty i niestety nic nie ma Jak jest jakaś na wakacje to nie w Londynie, a nie chcę mieszkać gdzieś na wsi, bo wakacje to i tak krótko.

monikagwo > 04-01-2011, 20:48

Dla mnie bez różnicy czy Londyn czy inne oby anglojęzyczne ja szuka na aupairworld.net

rosario > 05-01-2011, 21:19

eeeej, wyluzujcie

z własnego doświadczenia wiem, że najwięcej ofert pojawia się w marcu/kwietniu

także jeszcze, jeeeeszcze

ferimori > 06-01-2011, 11:16

hej, ja również planuję wyjechać na wakację do Londynu, albo innego większego miasta w UK. Na własną rękę jednak się boję, bo za dużo się słyszy o jakiś porwaniach itp. Postanowiłam jechać z HappyAP, co sądzicie o tym biurze? Jak na razie słyszałam tylko pozytywne wrażenia

monikagwo > 06-01-2011, 13:11

Mi szkoda kasy na biuro w Europie. Lepiej ze stronki aupair.world.net i szukasz

au pair_ala > 06-01-2011, 14:27

[quote name="ferimori"]hej, ja również planuję wyjechać na wakację do Londynu, albo innego większego miasta w UK. Na własną rękę jednak się boję, bo za dużo się słyszy o jakiś porwaniach itp. Postanowiłam jechać z HappyAP, co sądzicie o tym biurze? Jak na razie słyszałam tylko pozytywne wrażenia [/quote]

biuro jest ok, wyjechałam z nimi co prawda na rok nie na wakacje ale bez zadnych problemów itd :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia