-
-
Re: Summer au pair
tosia_ > 21-09-2010, 0:14
@Pyśka
Poszukaj dobrze na forum, bo już niejednokrotnie były podawane stronki, gdzie można znaleźć rodzinki. -
anek1987 > 04-01-2011, 16:33
Witajcie dziewczyny
Postanowiłam założyć wątek dla osób, które chciałyby najbliższe wakacje spędzić jako Au Pair
Powoli zaczynam rozglądać się, przeglądac ogłoszenia, ale chyba jeszcze trochę za wcześnie.
Marzy mi się Londyn na wakacje 8)
Zastanawiałam się czy nie zgłosić się do jakiejś agencji czy szukać jednak na własną rękę. Przejrzałam agencje i w większości są płatne, a na sam wyjazd na wakacje to się nie opłaca...
A Wy gdzie planujecie wyjechać?
Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy :wink: -
rosario > 04-01-2011, 18:38
hej !
ja też się wybieram w te wakacje, podobnie jak w poprzednie
myślę znowu o Londynie, ale chyba jednak zdecyduję się na Hiszpanię
mam ochotę spędzić 2 miesiące gdzieś nad morzem, w gorącym miejscu
aa,no i ja planuję szukać rodziny na własną rękę ;p -
monikagwo > 04-01-2011, 18:55
Cześć dziewczyny
Ja też wybieram się w wakcjeChciałabym do Irlandii, Norwegii lub Hiszpanii. I też szukam na własną rekę. Jak tam macie już jakieś owoce poszukiwan ? -
anek1987 > 04-01-2011, 19:51
No to jest nas wiecej
Ja przeglądam oferty i niestety nic nie maJak jest jakaś na wakacje to nie w Londynie, a nie chcę mieszkać gdzieś na wsi, bo wakacje to i tak krótko. -
monikagwo > 04-01-2011, 20:48
Dla mnie bez różnicy czy Londyn czy inne oby anglojęzyczneja szuka na aupairworld.net -
rosario > 05-01-2011, 21:19
eeeej, wyluzujcie
z własnego doświadczenia wiem, że najwięcej ofert pojawia się w marcu/kwietniu
także jeszcze, jeeeeszcze -
ferimori > 06-01-2011, 11:16
hej, ja również planuję wyjechać na wakację do Londynu, albo innego większego miasta w UK. Na własną rękę jednak się boję, bo za dużo się słyszy o jakiś porwaniach itp. Postanowiłam jechać z HappyAP, co sądzicie o tym biurze? Jak na razie słyszałam tylko pozytywne wrażenia -
monikagwo > 06-01-2011, 13:11
Mi szkoda kasy na biuro w Europie. Lepiej ze stronki aupair.world.net i szukasz -
au pair_ala > 06-01-2011, 14:27
[quote name="ferimori"]hej, ja również planuję wyjechać na wakację do Londynu, albo innego większego miasta w UK. Na własną rękę jednak się boję, bo za dużo się słyszy o jakiś porwaniach itp. Postanowiłam jechać z HappyAP, co sądzicie o tym biurze? Jak na razie słyszałam tylko pozytywne wrażenia[/quote]
biuro jest ok, wyjechałam z nimi co prawda na rok nie na wakacje ale bez zadnych problemów itd :mrgreen: