• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Filmik dla Host Family w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Filmik dla Host Family w USA

• Filmik dla Host Family w USA
  • Re: Filmik dla Host Family w USA

Yoanna > 28-11-2009, 3:09

video?? nikt by mnie nie zmusil :lol:

PawelAuPair > 29-11-2009, 22:17

[quote name="dominikan@"]Nie jestem na bierząco więc nie wiem jak to wygląda w Proworku, Gawo czy innych agencjach ale w CC opcja ta była dostepna przed moim wyjazdem do USA czyli już dobre kilka miesięcy na 100%[/quote]

Również potwierdzam - opcja video w CC istnieje już jakieś pół roku minimum.

Ah i jak nagrywacie już video to postarajcie się aby było naprawdę dobre - czasem złe video może przynieść więcej szkody niż pożytku... po czym rozpoznać dobre video? Nie wiem ;]

Tak mi mówiła Basia w CC... sam mam mieszane uczucia i choć wręcz kazali mi je nagrać, nie wiem czy to zrobię.

Ewelina88 > 30-11-2009, 17:55

No właśnie, takie wideo jest trochę ryzykowne. Też się nad tym zastanawiałam, ale jednak zrezygnowałam, ponieważ nie chcę się ośmieszyć. Nie umiem robić takich rzeczy, także nawet nie wiem jak się za to zabrać :/ Poza tym nawet nie mam kamery he he. A aparatem to nie wiem czy tak ładnie wyjdzie, nie znam się he he. Chociaż fakt, że taki dobry filmik może być zachęcający, ale z tego co widziałam dużo dziewczyn ma beznadziejne filmy, także nie wiem czy to ma sens.

Kajtka > 30-11-2009, 18:31

No właśnie, dlatego trzeba zrobic coś przemyślanego; )

ja się chyba odważe

karolinka > 30-11-2009, 23:58

nie wiem czy wiecie,ale CC ma swoje konto na YT ;D

http://www.youtube.com/user/culturalcare

a tutaj sa nagrania video z agnecji CHI

http://www.youtube.com/user/CHIAuPairUSA

PolarLights > 16-01-2010, 21:00

I co Kajtka ?? zrobisz jednak video ??

Kajtka > 16-01-2010, 22:58

będę robić bedę

tylko po egzaminach już się za to zabioreee !

mniej więcej wiem co i jak, ale muszę se to opisać zrobić scenarioo: P

ale jestem na tak tylko czasu brak

ale na początek lutego wyznaczyłam sobie termin realizacji - odeśpię po sesji i nagrywamy !

PolarLights > 16-01-2010, 23:48

Ja sobie dzisiaj dałam czas do napisania listu i za przeproszeniem d.. z tego wyjdzie , tak się rozleniwiłam

Ale video równiez planuję nagrać .

Pytanko : czy warto pokazywać dom ? rodzinę ?

Amerykanie są tak dziwni czasem że ja już sama nie wiem co wypada a czego nie.

Nie chce żeby to wyglądało że chce sie pochwalić czymkolwiek , bo mam dość spory i ładny dom.. :?:

Kajtka > 17-01-2010, 1:03

Ja myślałam bardziej w koncepcji,

pare zdan do kamery i jakies slajdy zdjec z podpisami :mrgreen:

u kogos tak widziałam i wygladało to SI

Ewelina88 > 17-01-2010, 2:30

Czy tylko ja nie planuję zrobić video??? OMG!!! Kiedyś myślałam nad tym, żeby właśnie zrobić coś takiego jak Kajtka (bo też widziałam takie coś) i wydaje mi się, ze to ładniej wygląda, aniżeli jakieś za przeproszeniem dukanie do kamery he he. Tylko, ze ja mam ten problem, ze jestem ZIELONA w tych sprawach i nie potrafiłabym chyba czegoś takiego zmontować ha ha. A kolegom, którzy by potrafili zrobić coś takiego, trochę byłoby mi wstyd pokazywać takie coś :/ Chyba, ze jakoś dyskretnie się podpytam he he. Ale ja coś, to ja dopiero zabrałabym się za to w marcu... No nic, zobaczymy.

Polarku, nie sądzę, żeby Amerykanie jakos dziwnie to odebrali. Z tego co widziałam, niektóre dziewczyny też pokazują swoje domy. Przecież nikt nie mieszka w hmm stodole, teraz już większość ludzi ma ładne domy he he. A w USA duży, ładny dom to standard, więc sądzę, ze odbiorą to normalnie A nie jako chwalenie się.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia