• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?

• czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?
  • Re: czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?

Yoanna > 06-12-2009, 19:28

a czy w usa rzeczywistosc taka rozowa?

inaczej wyglada zycie au pair a inaczej normalne, nie mozna o tym zapominac..

marlenao > 07-12-2009, 21:02

tak, ale ja sobie nie wyobrazam mojego powrotu do szarej polski, na prawde. tutaj mi sie o wiele bardziej podoa i szczerze mowiac to zaluje ze nie meiszkam w stanach od urodzenia.. to bedzie mega powrot do rzeczywistosci ..

adziszkowa > 08-12-2009, 20:04

to szukaj sobie faceta ! to będzie z górki kobietki nie rezygnujmy tak łatwo z marzeń !

karolinka > 08-12-2009, 20:40

ale chyba nie kazdy facet chce sie bawic w zalatwianie wizy narzeczenskiej..musi udowodnic, ze go stac na to, zeby Cie utrzymac.. a jeszcze czy znajdziesz takiego, ktory bedzie chcial miec zone

marlenao > 09-12-2009, 4:29

ja mam szukac? jak bedzie tak sam jak moj poprzedni tutaj to ja dziekuje<lol2>

dorotkaaa > 11-12-2009, 4:13

facet z USA? ooo nie.. nawet jakbym miała dostać honorowe obywatelstwo hah! Im tylko zabawa i seks w głowie i nic nie traktują poważnie. Fajnie jest iść z nimi na impreze ale nic poza tym ;p

adziszkowa > 11-12-2009, 22:26

chhyba od wszystkiego jest wyjatek co nie ?:>

marlenao > 14-12-2009, 1:21

tak, ale tu w usa to na prawde rzadkosc...znalezc normalnego amerykanskiego faceta ktory nie mysli tylko o tym zeby przleciec i zaliczyc trzeba byc ostroznym z kim sie przebywa haha no i miec duzo szczescia zeby znalezc taiego na prawde fajnieg oxD

adziszkowa > 14-12-2009, 13:55

A powiedzcie mi jakie sa jeszcze sposoby na zostanie w USA. Na pewno wiza studencka, ale nie ukrywajmy to bardzo droga inwestycja ;P

marlenao > 14-12-2009, 20:02

jak bedziesz miala ssn to mozesz na tym zostac ale nielegalnie, tylko ze wtedy masz bardzo duzo ograniczen, bo...bo jestes nielegalnie i tyle. potem mozesz starac sie o zielona karte, ale wierz mi to nie takie latwe, poznalam ludzi ktoryz czekaja na zielona karte juz 5-7 lat. wiza studencka to prawda, droga inwestycja ale chyba najlepsza. mozesz znalezc chlopaka i wyjsc za niego za maz. albo mozesz tam wstapic do wojska, i za to ze robisz cos dla kraju po 2 latach dostaniesz obywatelstwo amerykanskie, w sumie chyba zielona karte ale to bynajmniej prawie to samo. nie wiem czy to bedzie dobre, bo jak cie wysla na misje do afganistanu i zginiesz to co ci po zielonej karcie :d 8O
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna