• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

możliwe że wyląduję w UK HELP

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• możliwe że wyląduję w UK HELP

• możliwe że wyląduję w UK HELP
  • Re: możliwe że wyląduję w UK HELP

89dzoana89 > 20-10-2009, 11:19

No moja "mila" hostka tez nie robila mi problemow zebym prace dodatkowa znalazla Oni rozumieja jak marne pieniadze my zarabiamy wiec rozumieja ze chcemy extra dorobic No Kamysia ja razem z Julita883 jechalam przez ta agencje

Plusem bylo ogromnym ze znalazla mi rodzinke w 2 dni (akt desperacji haha), babka wesola i sympatyczna no i rodzinki spoko (no moze nie wszystkie :mrgreen: )

Tylko powiem ci ze z praca w barze, pubie czy restauracji nie bedzie lekko...masz ograniczone godziny pracy a i babysittingi w tygodniu lub na weekendy niczego nie ulatwiaja!

Jednak wiesz...dla chcacego nic trudnego :mrgreen:

kamysia > 21-10-2009, 5:37

.

Kazik-Zrazik > 21-10-2009, 12:33

hej

a ta agencja w UK ma jakąś swoją stronkę? byłabym wdzięczna za jakiegoś linka

i czy to trzeba być w UK żeby z niej skorzystać czy można wszystko z polski załatwić?

pozdrawiam

julita883 > 21-10-2009, 13:18

http://www.cinderellaaupairs.co.uk/ to jest stronka tej agencji.

Mozna wszystko zalatwiac z Polski to tylko tam dokumenty mailem przeslac i czekac na oferty rodzin. Ta agencja jest na tyle dobra ze oferty dostajesz bardzo szybko ja swoja rodzinke znalazlam w 5 dni i dostalam z tego 4 oferty a jedna to byla z centrum Londynu

89dzoana89 > 21-10-2009, 14:04

Ooo nie wiem czy maja mother help...zapytaj

Tylko napisz ze jestes w USA teraz bo Trish dzwoni po odeslaniu aplikacji do niej

kamysia > 21-10-2009, 16:07

.

julita883 > 21-10-2009, 16:26

Z tego forum juz 3 osoby wyjechaly przez nia. Ja, Asienka i Paulina zyjemy nic sie z nami nie stalo ja nadale jestem au pair, Paulina planuje do wakacji zostac no jedynie Asia wrocila do Polski. Wiesz wedlug mnie agencja jak agencja chociaz oplat nie pobieraja i naprawde szybko rodzinki znajduja.

Za bilet sama placisz ale rodzinka odbiera Cie z lotniska wiec jest podobnie jak w Polskich posrdnikach.

kamysia > 21-10-2009, 16:52

.

anngie > 21-10-2009, 17:08

kurcze skusiłyscie mnie na ta agencję? sa jeszce jakies inne które polecacie ? a i jak z ubezbiepczeniem wykupywołayscie sobie jakies przed wyjazdem ?

kamysia > 21-10-2009, 17:12

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna