-
-
Re: Czemu rodziny mnie odrzucaja?
martak > 18-11-2010, 0:02
Hehe, jacy mili ;p
Rzeczywiście już trochę siedzisz, ale nie poddawaj się, może ściana płaczu się w końcu zamknie i znajdziesz jakąś spoko family... A póki co to dołączam się do twojej prośby: niech spadnie śnieg!!!
I trzymam kciuki -
ibiego > 18-11-2010, 0:53
sake a z jakiego biura ? -
Sake > 18-11-2010, 15:44
CC AuPair -
ibiego > 18-11-2010, 16:31
a czemu z proworku nie chcesz? ja uwazam ,ze o niebo lepsze,po 1 pieniadze duzo taniej a ma sie rozszerzone,mozna miec pare rodzin na koncie,szkolenie w hiltonie,pozniej do miejsca lecisz samolotem,a nie jedziesz jak z CC np 7 h do DC,tylko ma sie samolot wiec szybko ,dla mnie bez porownania,nie spr referencji prowork,list nie trzeba recznie same plusy -
89dzoana89 > 18-11-2010, 18:34
Ja jestem w G ale oni tak samo jak P naleza do Au pair Care w USA wiec to jedno i to samoRok temu referencje mi spraawdzali ale teraz tych ostatnich ktore nabylam juz w Anglii nie potwierdzili :mrgreen:
Dla mnie jedynym plusem CC jest ze nie placi sie nic na poczatkuale ogolnie sa masakrycznie drodzy!!!! -
ibiego > 18-11-2010, 20:17
Prowork nie sprawdza zadnych hehe,no niby sie nie placi ale te 350zl nie jest az takie drogie,a jak zrobi sie dobra prezentacje siebie filmik itp,to chyba nie ma szansy zeby nie wyjechac -
Sake > 19-11-2010, 0:35
Jak zbierałam potrzebne dokumenty to mi się nie spieszyło, bo byłam w trakcie studiów. Naczytałam sie wtedy niezbyt przychylnych opinii o Gawo i Proworku więc zdecydowałam się na CCAuPair.
Nie chce mi się kompletować papierków od nowa więc już nie będę zmieniać firmy. Mam nadzieję, że już niedlugo kogoś znajdę. -
Justi > 19-11-2010, 12:12
Sake, ja też jadę za pośrednictwem CC i uważam, że są naprawdę kompetentni. -
ibiego > 19-11-2010, 16:39
Ja nie twierdze,ze sa niekompetenyni,ale chodzi mi o pozniej, mieszkaja w jakims internacie,prowork w hiltonie,jak np mieszkasz w Dc to jedziesz 6h autokarem,w proworku 1,5h samolotem,prowork 750 zl rozszerzone ubez,CC 2tys ? -
Sake > 19-11-2010, 17:59
Ceny mają wygórowane to fakt, ale tak jak mówię - teraz nie chce mi się tego zmieniać, a jak kompletowałam dokumenty to wydali mi się najodpowiedniejsi (czyt. najmniej bluzgów na ich temat na forach) Poza tym chyba są na rynku najdłużej...
Mnie tam Hilton nie potrzebny ;p W ciągu 3 lat studiów mieszkałam w tylu miejscach i takich warunkach, że już mnie niewiele rusza. Najważniejsze żeby było się gdzie umyć i przespać... reszta - whatever :wink:
Nie przepadam za lataniem i samolotami. 6h w autokarze to też nie tragedia. Do Londynu jechałam 30h i przeżyłam. Jak się człowiek przyzwyczai do luksusu to później może się niemiło rozczarować... Lubię podróże z plecakiem, spanie w rowie i jedzenie chleba z pasztetem. Człowiek wtedy czuje że żyje...Walizka pełna kosmetyków, druga-pełna ubrań, a trzecia - butów... To nie mój świat.