• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nie wiem czy zaufac rodzinie?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Nie wiem czy zaufac rodzinie?

• Nie wiem czy zaufac rodzinie?
  • Re: Nie wiem czy zaufac rodzinie?

karolinka > 06-09-2009, 18:30

ja bym sie nie zdecydowala na ta rodzine.. jak dla mnie ten koles jest dziwny..i widac, ze szuka kogos wiecej niz opiekunki do dzieci.. szukaj lepszej rodziny..

Klaraaa > 06-09-2009, 22:21

Dzięki dziewczyny. Trochę mi oczy otworzyłyście. To tak też zrobię- nie tam pojadę. Pomyślałam sobie tylko że można by spróbować jechać do tych dziewczynek jeśli go "znam". W cudzysłowie podkreślam że znam Powiem Wam że to tak bardziej ze strachu sobie pomyślałam że może tam byłoby "bezpieczniej" Więc mam nadzieję że trafię na jakąś fajną rodzinkę... INNĄ A Wy gdzie operujecie? W jakich krajach, miastach?

karolinka > 06-09-2009, 22:30

chyba najwiecej dziewczyn jest w UK lub w USA..

Klaraaa > 06-09-2009, 23:29

Aha, dzięki. A powiedzcie mi - mogę się obawiać koło czerwca next year czegoś takiego jak bezrobocie au pair w uk?

shante > 07-09-2009, 0:13

Raczej nie, UK jest bardzo bardzo popularnym miejscem dla au pair, więc o bezrobocie nie powinnaś się martwić :wink: Gorzej z trafieniem na odpowiednią rodzinę, bo coraz więcej dziewcząt musi zmieniać rodziny...

Kama_dr > 14-09-2009, 22:01

Hej.. czy moze ktos mi odpowiedziec, podpowiedziec jakiego wynagrodzenia nalezy sie spodziewac od rodziny z usa oraz jak poznac czy sa "prawdziwi" ?

dostalam takiego maila:

My kids are friendly,Well accomodating,Honest,Trustworthy and Decent Childern,I will once again tell you the kids names again ,They are Peter(3yrs) and Susan(4yrs) and i also promise that you will really like to be their Aupair,I need to informed you that we have 7 bedrooms,4 toilets,5 sitting rooms and 3 kitchens, i will be responsible for your meal and your accommodation because you will need to stay with us, so you will be leaving in one of the room with an Internet acess facilities and you can also drive one of the car to anywhere you going to, I will also try to enrol you to any language preparatry class and I need to let you know that i got 8 differents kind of cars in my compound.The nature of your job is to prepare some meals for the kids time to time and go shopping to get them food. You will take the kids to school and also pick them up form ther school at their school closing hours.The kids activities are; Peter love playing soccer while Susan love playing lawn tennis.

All you need to do as an Aupair is to take good care of our kids and make sure they didn't suffer or get hurt,and also make sure they are always happy in my absent in the house and make sure you pick them up from school after closing time. You are to work 6hours per day after which you can relax and go out to have some fun with the kids.

I have a cool Farm garden with an animal and 2 pets namely, (Natie and Banny) an assasian Dog and a white and black cat. Concerning your salary you will be paid ($950)per week and($275)for pocket money which i believe is okay for you because i want good parential child caring for my kids.I have attached a copy of some Picture of me, together with my kids and my late wife to you.I will also like you to send me your curriculum vitea and your pictures.

We need you for a minimum of 3month and a maximum of 18month as our Au pair. I think any Citizen of other countries who want to pick up an Aupair Job in the united state will need a Visa,working Permit and a residence permit to come to the USA,and i will be so glad to tell you that i do have a competent recognized USA Legal entry clearance immigration lawyer who will help you in getting all your necessary travel documents, and if you wish like contacting her let me know,so that i can send you there contact information.They are a co-operate body with a nice and honest USA Immigration Travel Lawyer experience.

Note that It is not hard to get a visa for you, so i hope the USA Legal entry clearance immigration lawyer will do processing of your visa for you as soon as possible.

Have a nice day.

Hope to hear from you soon.

Regards,

Mr. Greg Smith.

Z gory dzieki za odpowiedz.. pozdrawiam

marlenao > 14-09-2009, 22:38

hahahhahahha 950$ per week i w weekendy jeszcze 275$ <lol2> daj sobie spokoj to spam.

Kurde ale sie ubawilam xD

kamildzianka > 15-09-2009, 4:17

Najlepsze o tym "residence permit, working permit", itd. Co za bzdury! Juz nie maja jak naiwnych skusic na kase, to teraz kusza legalnym pobytem z karta pracy. No juz to widze! Zenada.

I pelno bledow w tym tekscie. Zauwazylam, ze wszystkie spamy jeza sie od bledow. Czy jakikolwiek Amerykanin napisze nazwe swojego kraju z malej litery? Ha, oto jest pytanie...

cailet > 15-09-2009, 4:56

to akurat racja. Mój angielski nie jest super, ale nawet dla mnie to wygląda jak napisane przez jakiegoś ciapatego, który jest "za dobry" żeby nauczyć się języka kraju, w którym żyje. Z całym szacunkiem dla wszystkich porządnych ciapatych Nie wiem czemu właśnie jednego z nich widzę za każdym razem, jak czytam te maile w stylu 950$ miesięcznie ;P :mrgreen:

Kama_dr > 15-09-2009, 16:39

mozecie doradzic jak znalezc porzadna rodzine i na jakie haczyki uwazac. na jakij stronie dla au pair najlepiej sie zalogowac?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna