• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

• Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?
  • Re: Dopiero się zarejestrowałam-ile to potrwa?

aaleeksaandraa > 18-08-2009, 13:01

50 $ to transfer z lotniska do hotelu w NYC i z powrotem

nina15 > 18-08-2009, 13:27

;] a można zrezygnować z tego transferu? ja mogę się przetransferować za 14 dol. w obie strony. :evil:

aaleeksaandraa > 18-08-2009, 15:07

W agencji APCare nie można zrezygnować, w InterExchange nie wymagają tej opłaty.

Transfer jest w Twoim zakresie.

monita > 18-08-2009, 17:02

[quote name="nystateofmind"] moja sprawa z rodzina nieatualna hehe nie zaakcepowali tego ze nie jem miesa.[/quote]

no co Ty mówisz?? ja tez jestem wegetarianka, a wszystkie rodziny z matchingów były "mięsożerne" i żadna nie miała z tym problemu, pzreciez chyba widzieli w Twojej aplikacji, że nie jesz mięsa to dlaczego w ogóle chcieli do Ciebie dzwonić?? myśleli, że jak do nich pojedziesz to Ci się odwidzi??

nystateofmind > 18-08-2009, 19:32

no nie wiem najwidoczniej cos przeoczyli. napisala mi ze nie chce kogos kto nie je miesa z uwagi na to ze nie chcialaby zeby dzieci mialy nianke ktora nie je tego samego co one. no jednym slowek szkoda bo rodzina i warunki wydawaly sie godne uwagi... ehh no nic...

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 0:38

Karolinaa a kiedy chcesz wyjechać?

Ja od 20 października do 3 listopada najlepiej...

I raźniej by było lecieć z kimś znajomym

karolinaaa > 19-08-2009, 1:25

Ja bym chciała jak najszybciej, ale ze względu na to, że niedawno się zarejestrowałam, jeszcze to trochę potrwa(jutro, jak dobrze pójdzie, wysyłam dokumenty)...Myślę, że jakoś w październiku. Ja mam 30 paź swoje 21 urodziny To zrobimy bibke w USA ;]

nystateofmind > 19-08-2009, 1:37

Ooo, ja tez bede wyjezdzac wrzesien/pazdziernik to sie pisze na impreze hehe

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 10:06

Ale by było super gdybyśmy miały jeden termin wylotu

Tylko Ty Nystateofmind musiałabyś trochę za nami poczekać

ja napewno nie wylecę przed 20 października, bo mam obronę :?

Z lenistwa przełożyłam ją sobie na październik, a nie wiedziałam, że tak bardzo zmienię plany i będzie miał ten termin dla mnie takie znaczenie

karolinaaa > 19-08-2009, 22:38

Słuchajcie Kochane..tzn czytajcie Dzisiaj wysłałam wszystkie dokumenty Mam nadzieję, że wszystko będzie się zgadzało. Album ze zdjęciami trochę urozmaiciłam, ale nie tak mocno. Zdolności plastycznych nie mam, więc przykleiłam zdjęcia na kartki ze spalonymi brzegami. I każde zdjęcie opisałam (kto na nim jest, co robimy itp.), chociaż obawiam się, że narobiłam błędów. Teraz pozostało mi czekać... Ale w międzyczasie zawsze mogę poczytać sobie nasze zajebiste forum!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia